2777
2789

من هیچ وقت اینستا نداشتم،الآن به خاطر پیج دکترم مجبور شدم یه صفحه فیک داشته باشم،وقتی حوصله ام سر میره میرم میچرخم،چند وقتیه شاخ درآوردم..

فازشون چیه از لباسهای رنگارنگ،غذاهای خوشمزه و مسافرتهای لاکچری شون عکس و فیلم میذارن؟؟؟

بقیه ببینن چی به اینها میرسه؟الآن وضع اکثر مردم خرابه،خوب یکی حسرت میخوره دلش میسوزه،از زندگیش متنفر میشه،چقدر این اخلاق چیپ و بی ارزشه😔😔😔

دوتا صفحه دیدم مال دخترهای با حجابه ،کلا با حجابشون که دین را به سخره گرفتن و تا دلت بخواد با زندگیشون فخر فروشی میکنند،براشون از خدا ذره ای انسانیت طلب میکنم.

تو را خدا اینها روز به روز گنده تر نکنید🌷

خدایا شکرت

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ولشون کن دنباله پولن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا، یا میان از غذا خوردنشون فیلم میگیرن میذارن😐

نمیگن تو این اوضاع ندارن نون بخرن ملت

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

اخه اینستا برا عکس و فیلم گذاشتنه 

پیج های بی محتوا عکس خودشونو میگذارن شما پیج های پرمحتوا و باارزش رو دنبال کن بقیش حجم نت رو مصرف میکنه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
موافقم‌ تقصیره خودمونم هست حمایت میکنیم  البته من نمیکنم کلی گفتم

منم جز پیج های خوب هیچ پیجی را نه فالو میکنم و نه لایک،اینها پا روی قشر ضعیف میذارن و پولدار میشن

خدایا شکرت
اینا ک چیزی نیست بلاگرهای اینستا از همین چرت و مرت گذاشتن هاشون ماهی ۵۰۰ میلیون درامد دارن اون وقت ی ...

دقیقا،والا کارانه چند ماه قبل ی فوق تخصص ستون فقرات در یکی از مراکز دانشکاهی ۶ میلیون تومن بود! قدر کارکرد دوهفتخ ی یک ناخن کار

ما کلا مشکل پول ستیزی و پولدار ستیزی داریم ..حالا کسی مشکل اقتصادی داره تو فصای مجازی هم نبینه بیرون که میبینه ...اونجاهم نبینه یعنی نمیدونه پولدار هم وجود داره این میشه رفتاری مثل اینکه بعضیا رو ماشین مدل بالا خط میندازن از سر حسادت ..بعد یکسری میگن ماشینتو نیار بیرون بعضیا آه میکشن ...واقعا این رفتار مزخرفه 

در مورد حجابم که هرکسی میتونه مدل خودش رفتار کنه اگر کسی بگه من مبلغ هستم نقد شما وارده در غیر اینصورت زندگی هرکسی به خودش ربط داره