2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ تا۲۵

۱۵ تا۱۸

سیسمونی من حدودا ۱۵شد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
یاخداپس گاملش چقد میشد

تخت و کمدم حدودا ۸ تومن شد تشک رویا ۱ تومن کالسکه ۳ تومن، گهواره ۸۰۰ ،  صندلی غذا ۱ تومن، پرده و فرش روی هم ۱ تومن، اسباب بازی خیلی خیلی کم خریدم در حد ۴ تا عروسک پولیشی ، کریر نخریدم، روروئک نخریدم... ولی لباس و خورده ریزاش که اصلا به چشم هم نمیاد گرون شدن

خیلی گرون شده خواهرشوهرم باردار شوهر من وبرادرشوهرم میخان براش بگیرن

من سرویس چوبمو خیلیم راضیم ۷تومن شد.تخت نوزادنوجوان کمد دودره .

یه گهواره ناز ۱۷۰۰الان دوتومنه

۲تومنم سرویسای کالسکه کامل خریدم

درشتاشد ۱۱تومن

مگه چخبره که خیلی گرونترشه

سرویس چوبتونو شرکتی نخرین درسته عالین ولی قیمتاش دوبلست

من جز سرویس چوبش بقیه وسایلاشو اتفاقا ازجای گرونم خریدم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
15 خوبه همه چیز گرفتی یعنی

عاره چیزی کم نداره 

خداروشکر

تخت و کمدم حدودا ۸ تومن شد تشک رویا ۱ تومن کالسکه ۳ تومن، گهواره ۸۰۰ ،  صندلی غذا ۱ تومن، پرده ...

اهان خوبه منم میخام با ۲۰ سر وتهش هم بیاریم که ۱۰ به شوهرمن برسه ۱۰ برادرشوهرم فک کنم با این پول فقد بتونیم ضروریا رو بگیریم

اهان خوبه منم میخام با ۲۰ سر وتهش هم بیاریم که ۱۰ به شوهرمن برسه ۱۰ برادرشوهرم فک کنم با این پول فقد ...

اره عزیزم میتونی مبارکت باشه به سلامتی،  فقط به سبک زندگی خودت نگاه کن و چیزایی که فکر میکنی واقعا به کارت میاد رو بخر

سیسمونی من مال چهارسال پیشه اون موقع ۸تومن شد،همه چی هم داره همچی،سرویس چوب ماشین شارژی دوچرخه سه چرخه همهچی.الان با هشت تومن فقط یه تیکشو میدن. علی برکت الله😐

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اره عزیزم میتونی مبارکت باشه به سلامتی،  فقط به سبک زندگی خودت نگاه کن و چیزایی که فکر میکنی وا ...

مرسی عزیزم من خودم باردار نیستم واسه خواهرشوهرم میخام قرار شوهر من وبرادرشوهرم براش بخرن