2777
2789
عنوان

دلم واقعا شکسته

812 بازدید | 35 پست

اطرافیانم از خواهر و دختر دایی و زن داداش و.... همه باردارن...بعد دوسال دوا و درمون فهمیدم عیب از شوهرمم هست و علاوه بر اینکه من تنبلی شدید تخمدان دارم،شوهرمم مقدار اسپرمش از عدد چهل ،عدد یک هست.....بچه ها من از عهده مخارجش دیگه برنمیام،،،،،به نظرتون معجزه ای میشه؟ کسی بوده با اسپرم یک و خیلیییییی پایین باردار شده باشه؟؟ توروخدا بهم بگید 💔

میشه برا من دعا کنی به کسی که میخوام برسم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این تاپیکم تجربه یکی از کاربر ها هست انشالله بتونه کمکت کنه 🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5126604/کسایی-که-مشکل-ناباروری-دارن

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

منم مشکل شمارو دارم،من باردارمیشم ولی سقط میشه 

بخاطرضعیف بودن همسرم،برای تنبلی تخمدان برو دکترطب اسلامی خیلی خوبه،من بااینکه بدون داروپریودنمیشدم بادارو وپرهیز غذایی زیرنظر طب اسلامی باردارشدم ولی متاسفانه اینم سقط شد

از فردا شروع کن به شوهرت گرد نخل بده با ژل رویال خودتم بخور تا دوماه بعد بره آزمایش

گرد نخل برای فردی که غلظت خون مشکلات قلبی یا زمینه و ارث سکته قلبی ومغز ی داره سمه لطفا به تب سنتی مراجعه کنی اسی جان گاها راهکار های اونها ماثر تر هست استرس هم نداشته باش

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
منم مشکل شمارو دارم،من باردارمیشم ولی سقط میشه  بخاطرضعیف بودن همسرم،برای تنبلی تخمدان برو دکت ...

اخه الان مشکلم شوهرمه که دکتر گفت تقریبا عقیمه دیگه با این وضعیت اسپرم 💔