2789
عنوان

قیافه وازدواج

752 بازدید | 56 پست

واقعا تاثیر داره.یعنی اوناییکه خوشگلترن ازدواج موفق و حق انتخاب بیشتری دارن؟؟ یعنی خواستگارای زیادی دارن؟؟ تو دوربریتون مقایسه کنید اونایی که حالا زشت نگیم چهره معمولی دارن ازدواج کردن ؟، و والبته ازدواج خوبی داشتن؟

ازدواج ربطی ب چهره ندارع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

یه معیاره دیگه اثر میذاره

مثه پول و موقعیت اجتماعی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا به نظرم اثر داره، خواستگار بیشتر دارن، توی جامعه بیشتر مورد توجه قرار میگیرن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

نه همش قیافه نیست دور بو برتو نگاه کن اونایی که‌معمولین همشون ترشیده شدن؟به قول مامانم سرنوشت ادمو خدارقم میزنه ربطی نداره به قیافه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍