2777
2789
عنوان

خانمهای باردار میایین لطفا

247 بازدید | 17 پست

شمام بعد رابطه زیر دلتون درد میگیره عین درد پریود.

طبیعیه؟؟؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹ ماه رابطه نداشتیم 

دکتر منعتون کرده بود؟

به من گفت اشکالی نداره فقط مایع منی داخل نریزه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
دکتر منعتون کرده بود؟ به من گفت اشکالی نداره فقط مایع منی داخل نریزه 

بله اوایل منع کرد بعدش گفت اشکال نداره ولی من بازم میترسیدم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

والا دقیق نمیشه گفت

ولی دکتر و مامای بهداشت میگه اگر درد داشته باشه خوب نیست و سعی کنید دیگه رابطه نداشته باشید

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
بله اوایل منع کرد بعدش گفت اشکال نداره ولی من بازم میترسیدم 

چقدر خوب که همسرتونم مشارکت کرده 

من هر چقدر میگم حداقل یکم برخوردتو ملایم تر کن بازم تهش میگه از دستم در رفت 😕

چقدر خوب که همسرتونم مشارکت کرده  من هر چقدر میگم حداقل یکم برخوردتو ملایم تر کن بازم تهش میگه ...

من شوهرمم میترسید بهم فشار بیاد 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
منم بعضی وقتا درد دارم  فک میکنم طیعی باشه از دکترت بپرس

وقت دکترم دو هفته دیگست گفتم ببینم اگه خطرناکه زودتر برم بیمارستان ویزیتم کنه 

وقت دکترم دو هفته دیگست گفتم ببینم اگه خطرناکه زودتر برم بیمارستان ویزیتم کنه 

اگه دردت شدید نیست و مداوم فکر نکنم مشکلی باشه.بازاگه استرس دادی میخوای برو ویزیت شو

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اگه دردت شدید نیست و مداوم فکر نکنم مشکلی باشه.بازاگه استرس دادی میخوای برو ویزیت شو

نه شدید که نیست.در حد چند دقیقه بلافاصله بعدش 

مرسی از راهنماییت 😘