2777
2789
عنوان

من همه چی دارم اما هیچی ندارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم ممنون

چون تویه مستند دیدم اینجور ادما هی خودشونو باز خواست میکنن  که چرا اینجوری چرا یه کاری رو تموم نمیکنی چرا هی بی حوصله ایی .اما وقتی میفهمن دوقطبی ان و با مشاور یکم براشون قابل هضم تر میشه

از من میشنویی تو استکان هیچ کس دریا نریز
بله ارتباط با اینا که گفتی دارم  ولی نمیدونم والا چی بگم چرا اینجوری شدم خیلی آشفته م

گلم داری به خودت تلقین میکنی. سعی کن بهش دامن نزنی عزیرم. برو مشاور بهت کمک میکنه حالت خوب بشه عزیزم.

سلام ببخشید وارد تاپیکتون میشم  من ختم قران برای اموات برمیدارم اگر شما یا اطرافیانتون عزیز ازدست رفته ای دارین من حاضرم با هدیه خیلی کم براشون ختم بردارم 

تورو خدا کمک کنید اگر کسی رو میشناسین ختم بخواد ثواب میبرید بچه کوچیک دارم و امکان کار بیرون ندارم شوهرم مارو ول کرده و رفته و مجبورم برای تهیه شیر بچه ام کار کنم لطفا به اشنایان معرفی کنید 😔

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔