2777
2789
عنوان

من همه چی دارم اما هیچی ندارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 68 پست
سعی کن خیلی با مامانت حرف نزنی تا حرفایی ک خوشت نمیادو نشنوی. کلاسای مختلف برو باشگاه برو برا روحیت ...

اتفاقا همین کاری ک شمامیگی را انجام دادم اما نمیشه صبح تا ظهر ک نیستم خداروشکر میکنم اما بعد ک میام....

وقتی برام‌نمیمونه واقعا

اتفاقا کلاس هم میرم 

دقیقا منم همین مشکلا دارم

خیلی بده واقعا چرا اینجوری هست آخه 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم گاهی اوقات کمبود ویتامین در بدن باعث عوض شدن اخلاق میشه مخصوصا کمبود ویتامین بی ۶ درضمن ا ...

ممنونم ک وقت گذاشتین

اما بامادرم صحبت کردم حرفامو گوش نمیده اینقد حرفای بد میزنه ک اشکما درمیاره بمن میگه بداخلاق ، حسود و...

در صورتی ک اصلا اینجور نیس

دچار روزمرگی شدی عزیزم احساس کمبود چیزی میکنی سعی کن برای خودت خرج کنی به خودت برس اصلا مهم نیس مادرت چی میگه کلا سنگین و رنگین باش جلوشون نمیخوام بگم دو قطبی هستی ولی حتما کتاب گوش کن بخون برای خودت وقت بزار

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
دچار روزمرگی شدی عزیزم احساس کمبود چیزی میکنی سعی کن برای خودت خرج کنی به خودت برس اصلا مهم نیس مادر ...

ممنونم وقت گذاشتی

بله شما درست میگی دیوونه شدم . اصلا مدیریت ندارم رو هزینه هام.اتفاقا برای خودم خعلی خرج میکنم سعی میکنم ب پوست و موهام برسم اما خوب نمیشم . واقعا تلاش کردم

خعلی تلاش میکنم حالما خوب کنم اما نمیشه مادرم یکی از اون عامل هاس

من مشکلی از مادر و پدر ندارم خوبن 

ولی نمیدونم چرا اینجوریم دلم گرفته داغونم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
عزیزم همین که شوهر نداری یعنی از خیلیامون خوشبخت تری هر وقت ناراحت بودی به این فک کن والا به خدا

مادرم همیشه میزنه تو سرم😔😔

من فقط ۲۴سالمه 

مریضم کرده بخدا.نمیدونی چ حرفایی میشنوم ازش

ممنونم وقت گذاشتی بله شما درست میگی دیوونه شدم . اصلا مدیریت ندارم رو هزینه هام.اتفاقا برای خودم خع ...

عزیزدلم باور کن خیلی زندگیت از خیلیا بهتره همه پدر مادرها کارشون گیر دادنه مگه میشه کسی که موفق هست رو دوس نداش ولی یه نصحیت از خواهر کوچیک ترت هیچوقت به خاطر فرار از خونه ازدواج نکن به خاطر این کرونای لعنتی هم هست مردم ناامید شدن

مادرم همیشه میزنه تو سرم😔😔 من فقط ۲۴سالمه  مریضم کرده بخدا.نمیدونی چ حرفایی میشنوم ازش

ذولشم حدس زدم به خاطر اینه ولی هر کس یه سرنوشتی داره و شما با موفقیت و کار کردن تهن همشون ذو ببند به یه ورتم نباشه

عزیزدلم باور کن خیلی زندگیت از خیلیا بهتره همه پدر مادرها کارشون گیر دادنه مگه میشه کسی که موفق هست ...

درست میگی شما 

ن اصلا میلی ب ازدواج ندارم 

من وقت مشکلم مادرم نیس

منظورم اینه مادرم بجای کمک داره نمک‌میپاشه

ذولشم حدس زدم به خاطر اینه ولی هر کس یه سرنوشتی داره و شما با موفقیت و کار کردن تهن همشون ذو ببند به ...

ممنونم 

بله درسته باید تلاش کنم 

تراخدا دعام کنید 

اینقد روحیم بده سرکار همکارام هم دارن متوجه میشن