2777
2789
عنوان

من همه چی دارم اما هیچی ندارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 68 پست
ببین من ریشه ی مشکلاتت رو میدونم 

ب ماهم‌بگو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه کارما عوض کردم شرایط مستقل شدن ندارم

کارتون چیه عزیزم اگه دوست داشتین بگین بعد شرایط مستقل شدن ندارین ؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
کارتون چیه عزیزم اگه دوست داشتین بگین بعد شرایط مستقل شدن ندارین ؟

ببخشید منظورم اینکه پس انداز ندارین 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

منم همینطورم همچی دارم به اندازه صدتا دختر دلخوشی و امکانات شکرخدا با خانواده هیچ مشکلی ندارم و از هیچکسی هم شاکی نیستم .‌..ولی اشکم دم مشکم هس دلم به هیچیزی آروم نمیشه خیلیم حساسم و دلسوز نمی‌دونم چرا اینجوری شدم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
ی مدت تو مهد کودک بودم  دوماهی میشه رفتم بانک  اما هنوز شرایط مالی مناسبی ندارم

انشالله که کارتون اوکی شه ♥️

من باشم یه خونه اجاره میکنم و جدا میشم. 

عزیزم من مستقل زندگی میکنم هیچ کمبودی خصوصا مادی شکرخدا ندارم ولی داغونم آروم نیستم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

سلام عزیزم گاهی اوقات کمبود ویتامین در بدن باعث عوض شدن اخلاق میشه مخصوصا کمبود ویتامین بی ۶ درضمن اگر به خودت تلقین کنی ومنفی باف باشی روزت خراب میشه هیچ کسی نمی تواند بهشما کمک کند غیر از خودت  با مادرت مهربان باش شاید اوهم از شما توقع دارد ونمتواند بیان کند همه ی اینها با حرف زدن در آرامش حل میشود در ضمن شما میتوانی با شماره ۱۴۸۰ مشاوره تلفنی هست و رایگان تماس بگیر انشاالله نتیجه میگیری