2777
2789

امروز از صبحی بعضی وقتا رحمم یه تیر تیز میکشه 

بنظرتون طبیعیه؟؟؟

و اینکه جفتم خلفی مارژیناله یعنی پایینه لب ب لب دهانه رحم ممکنه ربطی به اون داشته باشه؟ 

مامانم میگه مال بزرگ شدن رحمته ولی خب نگرانم چ کنم

اگه کسی تجربه ای داره خواهش میکنم کمکم کنه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

منم 14 هفتم گاهی اینجور میشم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد که ممکنه برای بزرگ شدن رحم باشه دردش تا رون پا هم میاد ولی چون جفتت پایینه صبح به ماما زنگ بزن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مامانت درست میگه منم از اول بارداری ازین دردا دارم

جدی؟ انشاالله که خدا کمکمون کنه بسلامتی و خوشی این دورانو سپری کنیم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
منم 14 هفتم گاهی اینجور میشم

دقیقا همون جایی تیر میکشه که دکتر سنو کرد جای نی نی؟؟

من هفته سیزدهمم بعضی وقتا اینجوریم بنظرم واسه بزرگ شدن رحمه

انشاالله که خیره تا آخرش چه دردای عجیب غریبی بیاد سراغمون صلوااات خخخخ

درد که ممکنه برای بزرگ شدن رحم باشه دردش تا رون پا هم میاد ولی چون جفتت پایینه صبح به ماما زنگ بزن

عزیزم درد که نه هر از گاهی تیر میکشه 

چشم حتما فردا با دکترم تماس میگیرم ممنونم

من بعضی وقتا حس میکنم دارم میترکم 😅بعد روز بعد میبینم شکمم بزرگتر شده

ای جاااان دلم چ حس خوبیه شیکم میاد جلو

مال من تازه چن روزه یه کوچولو اومده جلو ذوق مرگ شدم 

منم بعضی مواقع حس میکنم

خبببب پس خیالم راحت شد طبیعیه

ممنون که جواب دادی گلی

واقعااااا هر هفتش یه چالش جدیده....شما حالت تهوع دارید؟

اره دقیقااا

من که از اولش حالت تهوع نداشتم خداروشکر فقط شبا معدم انگار میومد تو حلقم اصلا هیچ چیزی نمیتونستم بخورم که از دوازده هفتگی اوکی شد ولی اشتهام ب شدت کم شده نگرانم نی نی رشد نکنه انقد کم میخورم