2777
2789
عنوان

بچه جاریمو خیلی دوست دارم...

264 بازدید | 11 پست

با اینکه با جاریم و برادر شوهرم قهریم ولی چون همسایه دیوار به دیواریم وقتی صداش گریه بچشون که یکسالشه میاد تو حیاط ما اصن دلم قند آب میشه حس میکنم بچه خودمه یا بعضی وقتا صدای خودشونو می‌شنوم میگم چقدر خوشبختن که یه بچه کوچولو تو خونه دارن الان حتما دارن قربون صدقش میرن،نمیدونم چرا اینطوری میشم واقعا 

اینم بگم که این جاریم دوسال بعد از من عروسی کرده ولی من هنوز بچه دار نشدم😔

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا دامن توم سبز بشه💙💛

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

انشاالله هر چه زودتر به مراد دلت برسی عزیزم

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

منم بچه ندارم اما دای کلا بیخیالش شدم ..وله بابا 

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

اصن وقتی میرفتم خونشون میومدم قبل از اینکه سره یه دعوا قطع رابطه کنم میومدم خونه میشستم گریه میکردم تا دو روز حالم بد بود میگفتم خوشبحالش یه دختر داره چقدر خوشبختن چرا من بچه ندارم،اصنم دست خودم نبود اینکارام😔

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست