2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم تا از بین رفتن احترام بین من و پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 53 پست

من داشتم میخوندم. حق داری. بعضی وقتا فقط با غربتی بازی این مردا حرف میره تو کله شون. تا خودتو به در و دیوار نزنی انگار نمیفهمن. کار خوبی کردی. به پدر شوهرت سلام بکن. ولی فقط سلام و خداحافظ. اینجوری خوب نیست. مخصوصا" که حالا رابطت با شوهرت درست شد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دختر سرزنده و شادی بودم که همیشه صدای خندم قبل از صدای پام به گوش میرسید ولی متاسفانه پیش دانش ...

اه بیشعور کاش به مامانت میگفتی بره. شوهرت چه گاری کرده نمیتونست باید بهت میگفت. چه اتویی داده دستشون. مادرشوهر اخه.   

من داشتم میخوندم. حق داری. بعضی وقتا فقط با غربتی بازی این مردا حرف میره تو کله شون. تا خودتو به در ...

مرسی عزیزم آره درست میگی همون سلام و خداحافظ امروز خیلی سختم شد سلام نکردم 

منم داد زدم گفتم چندسال پیش این حرفو زدی من هیچی نگفتم یادمم نرفت حرفت فردا باید بریم پیش مدیر قبلی ...

پای پدرشوهرت رو باز نمیکردی. همیشه بین خودتون باشه. منم اوایل شوهرم زنگ میزد هر دعوا به مامانم. بعد از چند بار اومد گوشی رو برداره گفتم زنگ زدی به مامانم یه کلمه هم نمیگم و نمیشنوم از زندگیت میرم دیگه منو نمیبینی. فک کن مادر من شهرستان پدرمم فوت کردن، بعد این راه به راه زنگ میزد که لیلی فلان لیلی بهمان. البته شوهرم احترام ماماتمو همیشه داشت. از من شکایت میکرد. خب دل مامانمو میلرزوند. فامیل شوهرم گه بل میگیرن اینجور مواقع واسه همین هر چی خواستین تو سر و کله ی هم بزنین بزرگترا رو قاطی نکنین. 

اه بیشعور کاش به مامانت میگفتی بره. شوهرت چه گاری کرده نمیتونست باید بهت میگفت. چه اتویی داده دستشون ...

مامانم از اون آدمایی هس که باید به زور و اجبار از خونه بِکشیش بیرون من اگه یه درصد هم احتمال میدادم که قراره مامانش رو بفرسته هیچ وقت نمیزاشتم کار به اینجا بکشه 

آخ که نمیشه کاریش کرد😪

مرسی عزیزم آره درست میگی همون سلام و خداحافظ امروز خیلی سختم شد سلام نکردم 

اره خیلی سخت میشه. بالاخره گوشت از استخون جدا نمیشه متاسفانه.   اینجوری نه حرفی پشت سرته نه چیزی. منم خیلی اذیتم کرده بودن قطع رابطه بودم هم خودم هم شوهرم حالا مفصله ۶ سال اینطورا. بعد دیدم خیلی سخته خودم پیشقدم شدم رفت و امد کردم باز دیدم نخیر هنوز درست نشدن. الان فقط خبری باشه یه سر میرم و میام، زنگ اصلا". مثلا" مادر پدرشوهرم فوت شدن رفتم یه سر تسلیت گفتم. الان مادرشوهرم چشمشو عمل کرده فردا میرم عیادت و سریع برمیگردم. اینجوری بهتره.

تو هم همینکارو کن. شوهرمم ماهی یه بار دوبار میره ۱ ساعت میشینه میاد. 

پای پدرشوهرت رو باز نمیکردی. همیشه بین خودتون باشه. منم اوایل شوهرم زنگ میزد هر دعوا به مامانم. بعد ...

خدا رحمتشون کنه 

کامل حرفتو درک می کنم 

منم از دق  و دلی اینکه شوهرم همیشه زنگ میزد بابام و واسه خانوادم ناراحتی درست می کرد خواستم تلافی کنم که بدتر سرم اومد 

مامانم از اون آدمایی هس که باید به زور و اجبار از خونه بِکشیش بیرون من اگه یه درصد هم احتمال میدادم ...

فدای سرت بیخیال اتفاقیه که افتاده. دختر دانایی هستی حتما" از پس زمدگیت برمیای. خوشبخت باشی. منم خیلی صبورم. ولی به اونجایی که نباید اگه برسه، دیگه قاطی میکنم‌. 

خدا رحمتشون کنه  کامل حرفتو درک می کنم  منم از دق  و دلی اینکه شوهرم همیشه زنگ میزد ...

مرسی عزیزم سلامت باشی 😘

اهمیت نده. ولی دیگه نکن اینکارو. چون اونا دلسوز نیستن. نمیدونمم واقعا" چرا. چون اگه زندگی خراب بشه مگه پسرشونم درد نمیکشه؟ چرا دلسوز نیستن واقعا" نمیفهمم‌ 

اره خیلی سخت میشه. بالاخره گوشت از استخون جدا نمیشه متاسفانه.   اینجوری نه حرفی پشت سرته نه چ ...

واقعا حرفات درسته و به دل میشینه اونقدر از دستش ناراحتم که نمی خواستم به هیچ وجه باهاش هم کلام بشم ولی حرفت منتقیه باید منم همین رویه رو پیش بگیرم 

فدای سرت بیخیال اتفاقیه که افتاده. دختر دانایی هستی حتما" از پس زمدگیت برمیای. خوشبخت باشی. منم خیلی ...

قربونت عزیزم ان شاالله تو هم خوشبخت باشی و همیشه موفق  خیلی حرفات آرومم کرد 🥰💞💞

واقعا حرفات درسته و به دل میشینه اونقدر از دستش ناراحتم که نمی خواستم به هیچ وجه باهاش هم کلام بشم و ...

اره عزیزم خودتو اذیت نکن. در حدی که خودتم اذیت نشی به خاطر زندگیت. شوهرتم درستش کن. شوهر منم متاسفانه حرثقیل باید بذارم زیرش پاشه یه کاری کنه. تیه سه چهارسالیه چایی دم میکنه. البته چند روز یه بار. دستشویی که اصلا" نمیشوره. خونه رو جمع کنم گردگیری کنم جارو برقی بکشه. اونم وقتی مهمون داریم و من خیلی کار دارم. منم حسابی شاکیم ازش. البته خب توقعی هم نداره. همون غذا و میوه چایی حاضر باشه اوکیه   خودمم دارم روش کار میکنم راش بندازم. ایشاله زندگیتون به مراد دلتون بشه. و بچه ها تو ارامش و عشق بزرگ بشن. الهی امین. 

مرسی عزیزم سلامت باشی 😘 اهمیت نده. ولی دیگه نکن اینکارو. چون اونا دلسوز نیستن. نمیدونمم واقعا" چرا ...

دیگه پشت دستمو داغ کردم دلسوز که واقعا نیستن

برادر شوهرم که زنش طلاق گرفت و رفت عین خیالشونم نبود فقط از این که پسرشون با یه بچه شیطون مزاحمشون شدن دائم زنه رو نفرین  می کنن که چرا پای زندگی و بچش نموند که اینا اذیت نشن