2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم تا از بین رفتن احترام بین من و پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 53 پست
اره عزیزم خودتو اذیت نکن. در حدی که خودتم اذیت نشی به خاطر زندگیت. شوهرتم درستش کن. شوهر منم متاسفان ...

شوهر منم کمک میده مجبوری ولی حسابی منتش رو هم میزاره  که آدم پشیمون میشه کار بسپاره دستش 

ممنون از دعاهای قشنگت امیدوارم خوشبختی رو با تموم وجودت حس کنی 💐💐💐🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای شما مامان کوچولو. دعا کن منم مامان شم زودی 🥰😇😍😘

قربونت عزیزم انشاالله ،انشاالله هرچه زودتر صاحب یه نی نی سالم و خوشکل  بشی  که به مامانش حسابی افتخار کنه😍😍😍

اینا هیچ وقت مقصر نمیبینن خودشونو🥴🥴🥴

خانواده شوهر منم همینطورن!حتی الان ک داذم با پسر معتادشون زندگی میکنم مادرشوهرم میگه پسرم لاغر شده،پیر شده و...!🤷‍😒که بعنی من زن خوبی نیستم برا پسرشون!!الانم ک همش سر زندگی من آوارن!

مث این که نظری ندارین پس لطفا گزارش بزنین که تعطیل بشه

نه داشتم میخوندم خدا نگذره از این خانواده هایی که دختر دسته گل مردم رو میگیرن آخر سرم بهش میگن عصبی 

منم بعد از زایمان خواهر شوهرم گفت عصبی دیگه باهاش حرف نزدم 

خدا رحمتشون کنه  کامل حرفتو درک می کنم  منم از دق  و دلی اینکه شوهرم همیشه زنگ میزد ...

خوب کردی پدر شوهرتا منم چند وقت پیش با برادر شوهر اشغال و زن نکبتش دعوام شد ولی میدونی باید کلا پاشونا قطع کنی تا راحت بشی

دخترم همیشه دخترمه💜
شما هم بی تعارف بگو اعتیادش رو بزاره کنار سر فرم میاد 

گفتم،میدونه بابا نمیخاد کم بیاره،همش میگه تو رفاهی،تو رفاهید!!گفتم خونه و ماشین رفاهه،بیا تقدیم شما کاش اعصابم اروم باشه!!دیوونس زیاد جدیش نمیگیرم 

اینا هیچ وقت مقصر نمیبینن خودشونو🥴🥴🥴

خوب کردی زنگ زدی به پدر شوهرت وقتی شوهرت زنگ میزنه به پدر شما تا شما هم مقابله به مثل نکرده بودی ادامه میداد ولی الان مطمئن باش که دیگه تماس نمی گیره خوب کردی حرف دلتم بهش گفتی که دمشو گذاشته رو کولش رفته 

گفتم،میدونه بابا نمیخاد کم بیاره،همش میگه تو رفاهی،تو رفاهید!!گفتم خونه و ماشین رفاهه،بیا تقدیم شما ...

راست میگی نمیخوان قبول کنن تربیت کردن بلد نیستن چون خودشون تربیت ندارن 

من شوهرم معتاد هروئین و شیشه بود جدا شدم از درآمد هم دزدی میکرد از عالم و آدم قرض گرفته بود من بی اطلاع متهم بودم که چرا متوجه نشدم معتاده درصورتی که خانوادش اطلاع داشتن ولی به من نمیگفتن