2777
2789

سلام خانوما،امروز رفتم دکتر بعد معاینه گفت باید فردا بیای تا برات فریز کنم،من ۲۲ سالمه بچه دارم نشدم یک ساله ازدواج کردم،بهش گفتم من عفونت دارم درد دارم بم دارو بده گف ن اگ حرف من مهمه برات اول بیا کرایو کنم برات بعد دارو مینویسم،توروخدا نظراتتون تجربه هاتونو بنویسید من خیلی الان حالم بده و از طرفی ک فعلا قصد بارداری ندارم سنم کمه،بگید چیکارکنم با دارو فعلا سر کنم هروقت قصد بارداری داشتم فریز کنم؟چیکارکنم...

نرو اصلا 

بجاش عسل واژینال کن

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به من گفت فریز کن تصمیم به بارداری داشتم برای ار اول رفتم پیش یک متخصص زنان دیگه گفت هیچ مشکلی نداری،پس اولی شاید به خاطر هزینه ای که میگرفته ،سه ماه بعدش هم باردار شدم،برو با یک دکتر حاذق مشورت کن

دکتر به من گفت فریز کن تصمیم به بارداری داشتم برای ار اول رفتم پیش یک متخصص زنان دیگه گفت هیچ مشکلی ...

تاالان پیش دوتا مختصص معروف رفتم یکی خانم یکی اقا،ک خانومه دارو داد گف استفاده کن اگ رفع نشد بیا فریز،باز آقا گف ک فردا بیا بیمارستان فریزت کنم...نمیدونم چیکاکنم دیگه دکترخوبی هم نداریم ،میشه زخمو کاریش نداشت تا یکی دوسال بعد برای بارداری فریزش کرد؟

تاالان پیش دوتا مختصص معروف رفتم یکی خانم یکی اقا،ک خانومه دارو داد گف استفاده کن اگ رفع نشد بیا فری ...

اگر زخمی با دارو خوب نشه باید فریز کرد چون خود عفونت پیشروی میکنه و باعث نازایی میشه،اصلا نترس،من بچه اول راحت باردار و سزارین شدم دومی دوسال نازایی  داشتم با پریود مرتب دکتر آنتی بیوتیک خوراکی و عکس رنگی داد دو ماه بعدش باردار شدم سقط شد دوباره سه ماه بعدش حامله شدم باید صبور باشی و نترسی و همیشه با دو تا دکتر مشورت کن

اگر زخمی با دارو خوب نشه باید فریز کرد چون خود عفونت پیشروی میکنه و باعث نازایی میشه،اصلا نترس،من بچ ...

همشون میگن فریز نامردا...انقد چیزای بد نوشتن ک فریز دیگه تست پاپ اسمیر و درست نشون نمیده رحم کوتاه میشه...نازا میشیو..