2777
2789
الهی عزیز دلم من حتما برات دعا میکنم به خ حق این اذان که خوب بشی

سلامت باشی ابجی هیچ وقت منو یادتون نره نابود شدم از غصه دعاکنید خدا نظر کنه بهم و نجاتم بده از این بیماری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا انگار خوبن فقط بالاس اون دوتاس

ببین ابجی ملاک ازمایشات نیست من ازمایشم چیزی نشون نمیده البته باید ماه ایندم دوباره ازمایش یدم تاحالا دوبار دادم ولی میگن مهم علائم بالینیه مهم درد جسمه ازمایشات نشون نمیدن گاهی وقتا

سلامت باشی ابجی هیچ وقت منو یادتون نره نابود شدم از غصه دعاکنید خدا نظر کنه بهم و نجاتم بده از این ب ...

نابودی نداره پردنیزولون مصرف نمیکنی برا التهاب؟ فامیل مون داره اینقدر اعتماد به نفس داره ازدواجم کرده

نابودی نداره پردنیزولون مصرف نمیکنی برا التهاب؟ فامیل مون داره اینقدر اعتماد به نفس داره ازدواجم کرد ...

پوکی استخوانش نگرفته در اثر کروتون چندساله داره چون میگن کروتون باعث پوکی استخوان شدیده

من حتی ارثیم ندارم ولی خکب یک فرد زودرنج که همیشه گریه میکنه و عصبی البته ان شالله از منم نباشه خداک ...

گریه چیه اخه عصبی چرا 

خالق تورا شاد آفرید 

آزاد آزاد آفرید 

پرواز کن تا آرزو 

زنجیر را باور نکن.