2777
2789
عنوان

اینترنت هدیه ویژه دهه فجر

195 بازدید | 14 پست

دیشب فعالش کردم،بعد چن ساعت پیامکش اومد،دیدم ک نوشته اینترنت داخلی  با اینکه داخلیه ن روبیکا رو میاره ن آپارات رپ نی نی سایت رو هم ب زوووور میاره،آخه این چ نت مزخرفیه ک هدیه دادن  اونایی ک فعال کردین برا شما هم اینجوریه؟؟؟

🌱🦋🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی رو نمیاره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من فقط فعالش کردم ازش استفاده نکردم

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

واقعا مزخرفه یه سرچ ساده تو گوگل هم بالا نمیاد... 

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

من با نت هدیه اومدم سایت 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

نی نی سایتم خارجیه .الان شارژت0میشه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

منم با نت هدیه اومدم،ولی بزور میاره

آره کنده نسبت به وای‌فای

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر