2777
2789

چرا تاپيكاي تكراري ميزنين!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۰۹۳۵ مال کجاس دقیق دقیق😭بگین بچه ها با اجازه اسی

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

من فقط خوندن نوشتن 

اما نسل جدید اینو هم یاد نمیگیرن 

کارنامه قبولی آپ رو تو مقطع آموزگار ابتدایی میزارن با چه درصدهای افتضاحی قبول شدن و قرار هست معلم بشن

درصدهای تخصصی شون منفی 

درصدهای عمومی ریاضی و زبان منفی 

ادبیات ده 

معارف هفت 

هوش منفی 

تازه اینا همه شون بدون سهمیه ها هستن

ایرانسله دیگه  تهران

یکی میگه تبریز😐

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

چت توفضای مجازی  و متلک به دیگران   بخصوص دهه هشتاد   

غرور بیش از حد  

خود شناسی صفر 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85