2777
2789
عنوان

خاهرشوهرمو با قابلمه قد خری زدمش😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 101 پست

خاهرم توهم زدی 🤕🤣😏

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم اداره پلیس بی ذر و پیکری هست ک گوشیتو نگرفتن😏برو خودتی

😐فانه مربوط به یه تاپیک که قبلن زدن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
فقققققط اونایی که باور کردن عاشقتونم# 😂😂😂😂

خدایی منم عاشقشون شدم مخصون اونی ک زنداداش واقعی 😂😂😂😂

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
خاهرم توهم زدی 🤕🤣😏

فانه گلم

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
آبجی خودمی از اون عروس های جگیر داری 

ینی هرکی کتک کاری نمیکنه جیگر نداره؟؟

نه عزیزم شخصیت داره 

وگرنه لگد پروندنو ک بلانسبت الاغم‌ بلده

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
از کی جنس میگیری بگو منم بگیرم مادرشوهرو با کمربند سیاه و کبود کنم

😂😂😂نمیدونم موتوری بود 

فانه گلم

اوکی 👍

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
ینی هرکی کتک کاری نمیکنه جیگر نداره؟؟ نه عزیزم شخصیت داره  وگرنه لگد پروندنو ک بلانسبت الاغم‌ ...

اولن فانه دومن من الاغ نیستم