2777
2789
عنوان

لاغری شکم

102 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها کسی واسه لاغری شکم راهکاری داره ؟

من شکمم نصبت به اندامم خیلی بزرگه طوری که همه ازم میپرسن بارداری خیلی ناراحتم وقت ورزش هم ندارم چون یه پسر دو سه ساله دارم که اصلا نمیذاره به کاری برسم

منم چندروز پیش مثل شما پیگیر بودم یه تاپیکی براسال92 برا لاغری شکم درمورد رژیم آش توضیح داده بودن خانما بگرد پیداکن مطالبش جالب بود

میگفتن به مدت14روز فقط باید غذا اش بخوری

منم میخام بعد عید شروع کنم 

😍😍خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آش چی ؟؟رشته؟

نه رشته به هیچ وجه،باید حبوبات بریزی تو آب چند ساعت بمونه نفخش بره بعد بپزیشون بعد هرروز یه قابلمه آش درست کنی توش حبوبات و سبزی(گشنیز نداشته باشه )یا برنج یا بلغور جو یا بلغور گندم (روزی یکی از اینا)بریزی با روغن زیتون یه پیاز داغ و نعنا درست کنی بریزی تو آش،گوجه هم میتونی بریزی توش بعد موقع خوردن یه قاشق مرباخوری پودر زنجبیل و یه قاشق غذاخوری آبغوره بریزی تو هر بشقاب آشی که میخوری میوه هم فقط سیب مجازی بخوری به مدت 14روز تو این مدت باید ورزش هم بکنی وگرنه پوستت شل میشه چایی اصلا نباید بخوری آب فقط باید جوشیده ولرم باشه آب سرد نباید بخوری

برو اول تاپیکا پیداکن بخون اونجا بهتر راهنماییت میکنن

😍😍خدایا شکرت