2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

547 بازدید | 11 پست
دوستم بعد از12سال نازایی با ای وی اف باردارشد که هفته 6 رفت سونوگرافی دکتر گفت ساک تشکیل شده ولی جنین تشکیل نشده باید سقط کنه خیلی نگرانشم دعاکنید که بعد ازاین خودش طبیعی باردار بشه
الانم شش هفتست منم شش هفته ساک بود اما جنین نبود هفته بعدش هم جنین بود هم قلب بهش بگو صبر منه دوهفته دیگه
هیچ نا امیدی به خودت راه نده.خدا جونم تو بی اندازه بی نیاز ومهربونی ازت میخوام از لطف بی کرانت به همه بدی یا الرحم الراحمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته شیش خیلی زوده بگو هفته 8بتید بره قلب جنیتن تو هفته 8تشگیل میشه

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

دوستان ای وی اف فرق داره چون خودشون جنین رو انتقال میدن باید دیده بشه اگه سقط شد بگو بره دنبال علتش و بعد دوباره اقدام کنه میتونه چند روزم صبر کنه و داروهاشو قطع نکنه دوباره بره سونو برا اطمینان
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤