2777
2789
عنوان

لیزربدن😐😢

1124 بازدید | 27 پست

آقا من دیروز رفتم جلسه ۴رم لیزرم بود ۳جلسه قبل واسه بیکینس درد داشت ولی قابل تحمل بود این بار تا مرز بیهوشی رفتم شمام اینطوری بودید؟؟؟؟اینقد حالم بد شد فشارم افتاد خدایی خیلیییی وحشتناک بود زایلاپی نزده بودم آخه بارای قبلی فرقی ب حالم نداشت زدن یا نزدنش 😐

الان مث چیییی میترسم از جلسع بعد چیکارکنم😑

تازه اینقد باهام کشتی گرفت نزاشتم یع جاهاییو خوب بندازه😕 

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

از تعریفای تو منم دردم گرفت😖😁

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم اينجوري بود 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اره خیلیییی درد داره

خب چطور تحمل میکردی؟من غیر ارادی دستام میرفت دستاشو میگرفت نمیزاشتم کارکنه هزار دفعه گفتم گوه خوردم بزاربرم😂

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

جلسه ای چند؟؟؟

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
اسی تو این ۴ جلسه‌ای ک رفتی فرقیم کرده؟؟

اره خداییی عالیییی شده بدن موهاش ۸۰درصدش ریخته زیربغل ک اصلاااا ندارم بیکینیم یه جاهایی خیلی کم اومده بقیش صاف صاف اصن‌نگم برات😂

جلسه ای چند؟؟؟

۵۰۰ بدون صورت

یجوری گفتی الان هر کی میخواس بره لیزر پشیمون میشه😂😂😂

ببخشید☹ بخدا از دیشب همش ذهنم درگیره چطور بقیه جلساتو برم گفتم بپرسم اگ کسی تجربه ایی داره بگه واسه کم شدن درد

اره خداییی عالیییی شده بدن موهاش ۸۰درصدش ریخته زیربغل ک اصلاااا ندارم بیکینیم یه جاهایی خیلی کم اومد ...

قبلش پرپشت بودن؟؟

بخند____در شأن 🌒 نیست ک___ غمگین بماند:)                هذا من فضل ربی:)