2777
2789
عنوان

بنظرتون این وام خوبه؟

40 بازدید | 6 پست

سلام نمیدونم چ بانکیه و چ نوع وامی،دوست همسرم بهش پیشنهاد داده

۲۰میلیون،ماهی۷۰۰قسطش،باز پرداختش ۳ساله

بنظرتون برداریم خوبه یا نه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

اره خوبه

من وام برداشتم ۱۰تومن قسطاش نزدیک ۵۰۰

بانک صادراته و فقط ب شاغلا میدن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اره خوبه من وام برداشتم ۱۰تومن قسطاش نزدیک ۵۰۰ بانک صادراته و فقط ب شاغلا میدن

چ استفاده ای ازش کردی

ببخشی میپرسما

اخه میگم الان هدف نداریم براهمون

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ استفاده ای ازش کردی ببخشی میپرسما اخه میگم الان هدف نداریم براهمون

متاسفانه شوهرم باید دیه بده 

با پول پس اندازی ک داریم میخواد بده طرف

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
هدف نمیخواد که بده طلا بخر پس اندازت بشه برای روز مبادا

ممنون از نظرت

متاسفانه شوهرم باید دیه بده  با پول پس اندازی ک داریم میخواد بده طرف

خدا کمکتون کنه عزیزم