2777
2789

من چند وقته هرچی تاپیک میبینم هی راجع به این که پوستم اینجوریه پوستم اونجوریه موهام میریزه میخاره سرم چربه و🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیاین بهم بگید که مشکل پوست و مو تون چیه و چه روشهای درمانی و رفتین ..

من شاید طبق تجربیاتم بتونم بهتون کمک کنم تو این قضیه چون من متخصص داربم کسی که بهمون مشاوره و روتین پوستی ومویی و..

میده یا ازش بپرسم بهتون بگم یا حالا واتساپ خودم بهم پیام بدید که شمارش رو براتون بفرستم بپرسید

اینجام نمیگم .. حوصله اینکه  بگن تبلیغ و اینا ندارم..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄

برام بنویسید مشکل تونو🤗😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهام یه مدت خشک بودرفع شدولی ریزشش هرکارکردم رفع نشدهنوزدرگیرشم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

من فقط مشکلم فر و موخوره موهامه .... خسته ام کرده آرزوم شده یه بار موهامو باز بزارم برم بیرون 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
موهام همش موخوره میزنه 

ببین تو باید هر ماه یه ذره از موهاتو کوتاه کنی و در کنارش هم از ماسک موی کراتین و محصولاتی که جلوگیری میکند از موخوره و همه اینا استفاده کنی الان روتینه موهات چیه

من خیلی پوستممممم چربه جوری که نیم ساعت بعد از حموم صورتم چرب میشه دوباره بقیه هم اینطورین؟

من خوبه همه ولی خب بالاخره پوست‌چرب همینه دیگه باید مراقبت داشته باشی شامپوی خوب استفاده کنی و همراه ژل شستشوی صورت و حتی صابون و یه سری لایه بردار