2777
2789

یه تاپیک پر بازدید که من شیتان کردنم برای شوهرم بگم و شما هعی بگید 

به به

مچ بگیرید و بگید دروغ گفتی

شوهرت انقدرم خوب نیست🙄

منم بمونم

از مادرشوهر با کمالاتم بگم

یا خواهر شوهر با محبتم

هدیه ها و جواهرات شنل رو بهتون نشون بدم

رژ ۳۰۰ تومنی رو براتون اپلود کنم

از دختر خاله ی حسودم بگم که تو سفر پاریس حالمو گرفت و از آفتاب گرفتن تو سواحل کشور کفار

شوهرمم از اون ور برام میوه پوست بکنه 

و بگه کمتر به گوشی نگاه کن برای نی نی ضرر داره😕

و بره شامی که از رستوران گرفته رو سر میز آماده کنه

از کتاب نشدنی ها

جلد ۲

صفحه ی ۳۴۵

بقیه صفحه هاش رو هم‌شما بذارید بخونیم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شب افتاب میگیرن بعد از جی کی رولینگ چشم به تو گرمی میکنه

اع ایران شبه؟

اینجا روزه😂

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
   منم دارم با جت شخصیم میرم کانادا

بیا 

منم همون حوالی ام

صبح زود سوار بر این ماشین لاکچریا بری دانشگاه آکسفورد برای تدریس زبان فارسی😂😂😂

آخ گفتی ...

نه اونجا گفتی داری آفتاب میگیری اینجا ما نهایت بعد از یکسال نون خشک جمع کردن بتونیم آفتابه بگیریم

😂😂😂😂😂😂برگ های سایت آرزوها

با دیدن تاپیک من ریخت

عزیزم برا آرزوهاتم یه سقفی قائل شو اینا دیگه اسمش آرزو نیستا یه سناریو فیلم تخیلی هه

آره بابا

میدونم🤦🏻‍♀️مزاح کردم