2777
2789

یا از خاطراتت ن که تنها بیرون رفتی یا بادوستاتون اگه گم. شدیم یا اتفاق خنده داری افتاده بگین  بخندیم دور هم باشیم. 

برا چند لحظه هم که شده از مشغله های ذهنی ک درگیریم دور بشیم

چشم بادومی . در حالی که چشمای من خیلی درشتن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز ماسک داشتم باخواهرم رد میشدیم موتوریه یهو گف ای جان لباشو😐گفتم وا مگ دیدی زیر ماسکه ک😂اقن حواسم نبود تیکه میندازع شعر میخونه

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

من فقط راجب چشمام زیاد متلک میشنوم.ک چشات کشت منو.چشات خوشگلنو این حرفا.ولی من راضی نیسم از چشام

میپرم دلهره کافیست خدایا توببخش...خودکشی دست خودم نیست خدایا تو ببخش...خودکشی مرگ قشنگی که ب آن دل بستم...دسته کم هردوسه شب سیر به فکرش هستم...گاه و بیگاه پرازپنجره های خطرم...به سرم میزند این مرتبه حتما بپرم...

اولین بار ک تنهایی رفتم پارک نشسته بودم دیدم یه مرده زل زده بهم هی نگام میکرد منم گفتم عاشقم شده 

دستامو بردم بالا گفتم چیه 🤨 

بعد فهمیدم طفلی چشاش چپه اونورو نگا میکرده فک کردم با منه 🤕

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

داشتیم تو روز بارونی با دوستم جلو در مدرسه بستنی میخوردیم

منتظر بودیم بیان دنبالمون خانوادمون.دوتا پسر دبیرستانی لوس رد شدن با لهجه ی خیلی زیاد گفتن

آعوووو...هوا خودش بستنیه ک....😒😒😒😒

خود من زیاد شنیدم مثلا اینکه گفتن اون لباس پوشیدنتو بخورم. یا گفتن بفرما صبونه طرف نون گرفته لود داشت میرفت داخل مغازه. 

یبارم با جاریم رفتیم دکتر گفتیم حالا ک زیاد مونده بریم ی گردش رفتیم آغا من جلو جلو رفتم گفتم بلدم این خیابونو تا آخر بریم می‌رسیم بازارچه رفتیم رفتیم یهو خودمونو تو ی خیابون دیدیم ای دل غافل گم. شدیم 😂😂اخرشم از یکی پرسیدیم  چطو برگردیم فلان خیابون همون خیابون ک دکترم ن بود طرفم راهنماییم ن کرد تا اومدیم اینور خیابون دوباره طرفو دیدیدم فهمید پیدا نکردیم بد برگشتیم اون طرف دیدیم  ای بابا طرف اونجا داره خرید میکنه 😂آخرشم اومد ترمز کرد گف برسونتمون حالا از ما انکار از اون اسرار آخر سرم تاکسی گرفتیم آدرسو گفتیم رسوندمون نامرد دوبرابر پول گرفت 😂😂