2777
2789

سلام.میگن دکتر خوبیه .من پیش ایشون رفتم که بیمارستان خاتم  و امام خمینی عمل میکرد ولی دکتر خوش اخلاقی نیست.برای همین گشتم دکتر منوچهری رودپیدا کردم که هم خیلی میگفتن کارش خوبه هم خیلی خوش اخلاقه،رفتم بیمارستان بقیه الله  پیش دکتر منوچهری با دستگاه عملم کرد واقعا هیچی نفهمیدم گفته بودم  ۱۰ روز سر کار نمیام که از روز چهارمم رفتم سرکار.بنظرم اگه بیمه ات میخوره فقط وفقط دکتر منوچهری.

خاله ام پیش دکتر کشوری توو بیمارستان امام خمینی عمل کرد که میگفت با دکتر کرامتی باهم عمل کردن ولی بعدش خیلی درد داشت اما بعدش خوب شد.ولی من پیش دکتر منوچهری که استاد بیمارستان بقیه الله هست هموروئید  وپرولاپس عمل کردم که  خیلی راضیم نتیجه اش خیلی حوب بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم پیش دکتر کشوری عمل کرد که راضی بود اما درد بعد عملش زیاد بود ولی منم تعریف کار واخلاق دکتر منوچهری  جراح کولورکتل رو زیاد شنیدم دوستام که پیشش عمل کرده بودن خیلی خیلی راضی بودن.

سلام گلم کجایی،دکتر کشوری برای هموروئید کارش خوبه ولی با استاپلر عمل نمیکنه و سنتی عمل میکنه که دردش زیاده ،برای جراحی هموروئید  پیشرفته با استاپلر من تحقیق کردم اول دکتر منوچهری خوبه بعد دکتر تولیت کاشانی‌.لیزری عمل نکنی که برای هموروئید بزرگ اصلا جواب نمیده من خودمم پیش دکتر منوچهری عمل کردم که کار واخلاق دکتر منوچهری بی نقصه ،اصلا هم اذیت نشدم

سلام این چند تا ایدی همه جا تبلیغ منوچهری و کردن 

ولی اینجا دیگه نوبر بود اومدن یه دکتر دیگه رو خراب کردن که خودشونو تبلیغ کنن 

استارتر پیش کی رفتی؟ 

من یه بار پیش انارکی رفتم برخلاف تاپیکای دیگه که میگن بداخلاقه ،خیلی باهام مهربون بود راضی بودم ازش  

اما نمیدونم انتخاب خوبیه که برم پیشش عمل کنم یا نه 

پدرمن پیش ایشون عمل کرده بداخلاق وبی مسئولیت ترین دکتریه که میشناسم من که واگذارش کردم به خدا پدرمن کنسررکتوم داشت ایشون توبیمارستان امام خمینی عملش کردوکیسه موقت گذاشت بعدعمل اصلابه مانگفت ممکنه عودکنه وقتی بعدعمل رفتم پیشش که  ببینیم چه کارهایی بایدانجام بدیم گفتن دیگه بامن کاری نداریدازبیمارستان پیگیری کنیدایشونوبرای کشیدن بخیه اونجاببریدوقتی هم که میخواست کیسه روبردارن ۳ماه قبلش کولونوسکوپی کرده بودواکی داده بودنگوروده پدرمن مسدودشده وایشون قبل عمل کولونوسکوپی انجام ندادخلاصه کیسه پدرموبرداشتن پدرم ۱۵روزتوبیمارستان بستری شدچون نتونست ازراه مقعددستشویی کنه باکولونوسکوپی وتنقیه راهشوحدودی بازکردن ومرمصش کرد۲۰روزبعدتوشهرستان بخاطراینکه روده کلامسدودشدبستری شدودوباره کیسه گذاشتن خداازش نگذره خداجواب حرفاوکاراییکه بامازدوکردبهش بده

پدرمن پیش ایشون عمل کرده بداخلاق وبی مسئولیت ترین دکتریه که میشناسم من که واگذارش کردم به خدا پدرمن ...

متاسفانه بیمارستان امام خود دکتر کشوری جراحی نمیکنه دستیارش دکتر ابراهیمی جراحی هارو انجام میده . ما هم اصلا  ازش راضی نبودیم . سوال هم میپرسی زورش میاد جواب بده . 

پدرمن پیش ایشون عمل کرده بداخلاق وبی مسئولیت ترین دکتریه که میشناسم من که واگذارش کردم به خدا پدرمن ...

برای پدرتون از ته دل آرزوی سلامتی دارم . کاملا درکتون میکنم . 

الان حال پدر چطوره؟

سلام مادر من هم پیش ایشون عمل کرد و الان حالشون خوبه.عمل هم داخل بیمارستان امام خودشون انجام دادن.