گولن مدیر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 عنوان همین الان درچه حالین | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 46 پست منکه بدترین حال رو دارم دلتنگ ،ناامید افتادم یه گوشه بیحالم حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!! 1399/11/12 | 20:03 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 نوبت دکتر همسرمه. برامون دعاکن ایشالله سلامت باشن🙏🙏 خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12635 خسته ام. 25 نفر مهمون داریم(خودمونیا عمو و دایی و...) از صب داریم تدارک میبینیم لباس پوشیدم امادم بق ... واقعااا ک انگار کرونا میدونه خودمونی هستید نمیا خجالت میکشه احساس غریبی میکنه!!!!!
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 چرا همه امشب غمگین هستن حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
هلوگرام عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1170 ماسک زغال و شکر سیاه زدم رو صورتم و آهنگ گوش میدم امروز خیلی کار داشتم روزهای خوب در راه اس
mmmmmhhhhh عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 4510 تاپیک اخرم عزیزم منم مثل خودت داشتم از حالت تهوع میمردم با قرصایی ک دکترم داد کم کم دارم خوب میشم الان هفته 12 بارداری هستم بخاطر نینیته عزیزم ❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12635 ماسک زغال و شکر سیاه زدم رو صورتم و آهنگ گوش میدم امروز خیلی کار داشتم تصورت کردم ترکیدم از خنده اصلاا سیاهمون نکنی خواهری
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 نه بابا کجاش بچست احمقه راستش منم این سن بودم گاهی بابچه های اجیم دعوام میشد😥یکم حسودیم می کرد پدر مادرم خیلی ازمن بیشتر دوسشون داشتن😅 خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
هلوگرام عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1170 تصورت کردم ترکیدم از خنده اصلاا سیاهمون نکنی خواهری آره شبیه حاجی فیروز شدم 😅😅😅😅😅😅حوصله ندارم پاشم صورتمو بشورم روزهای خوب در راه اس
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12635 آره شبیه حاجی فیروز شدم 😅😅😅😅😅😅حوصله ندارم پاشم صورتمو بشورم شوهرت نترسه ی وقت بنده خدااامثل اینا ک خونشون ترکیده سیاه شدن خخخخ
هلوگرام عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1170 شوهرت نترسه ی وقت بنده خدااا مثل اینا ک خونشون ترکیده سیاه شدن خخخخ خدا روشکر مجردم😅 روزهای خوب در راه اس
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12635 خدا روشکر مجردم😅 خب نگران مامان بابا شدم ک ....پاشو بشور صورتتو
elh_am78 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2627 واقعااا ک انگار کرونا میدونه خودمونی هستید نمیا خجالت میکشه احساس غریبی میکنه!!!!! اره والا بلکه شما خجالت بکشید انقد ک سرتون توزندگی این و اونه نظرم میدید پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....