2777
2789
عنوان

پرده جدید میخوام

209 بازدید | 8 پست

پرده جدید چی الان اومده؟

تورگلدوزی ها که فلت دوخته میشه چجوره بنظرتون ؟ برای والان چی بزنم قشنگ باشه؟یه طرف میخوام والان داشته باشه

یا رب العالمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم من تایپک قبلی هاتوخوندم که درموردخادم حرم بود...الان همچنان میری حرم؟؟؟واسه مصاحبه چیاازت پرسیدن؟؟چه سوالایی کردن؟منظورم اون مصاحبه اصلیست

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
سلام عزیزم من تایپک قبلی هاتوخوندم که درموردخادم حرم بود...الان همچنان میری حرم؟؟؟واسه مصاحبه چیاازت ...

سلام نخیر حرم نرفتم هنوز من مشهدی نیستم کلاس دوروز بود رفتم بعدهم که نشد برم مشهد دیگه کرونا اومد.مشهد باید دوباره فکر کنم‌کلاس میرفتم وحوزه فعالیت رامشخص میکردم

یا رب العالمین
سلام عزیزم من تایپک قبلی هاتوخوندم که درموردخادم حرم بود...الان همچنان میری حرم؟؟؟واسه مصاحبه چیاازت ...

سوال احکام سیاسی درمورد حجابم خانواده ولی خیلی سخت نمیگیرن فقط میگفتن تاتو ابرو واینا نباید داشته باشید.خیلی یادم نیس یسال بیشتر گذشته

یا رب العالمین
سوال احکام سیاسی درمورد حجابم خانواده ولی خیلی سخت نمیگیرن فقط میگفتن تاتو ابرو واینا نباید داشته با ...

درمورد رساله نپرسیدن؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
یه سوال اب مضاف پرسید چیزای ساده میپرسن اگه از احکام واینا سردرمیاری برات سخت نیس

اهامرسی عزیزم