2777
2789
عنوان

اونایی که سزارینی هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 64 پست
میشه بدونم فشارتون چندبود؟ من هفته ۳۳ ام فشارم ۱۰  امکانش هست بره بالا؟

از هفته 13 رفت بالا که دکتر بهم قرص داد پایین نگهش میداشتم و هر روز چک میکردم و اینا. هفته 38 دیگه باز رفته بود حدودای 18-19 باوجود قرصی که میخوردم. توی اتاق عمل حتی از اینم بالاتر رفت. و بعد زایمان هم یک هفته بستری نگهم داشتن چون فشارم تثبیت نمیشد و نمیومد پایین. اصلا به این چیزا فکر نکن چون ریسکش خیلی خیلی بالا بود ممکن بود منجر به سکته مغزی خودم بشه یا جفت کنده بشه اکسیژن به بچه نرسه از بین بره یا یک عمر از نظر ذهنی مشکل پیدا کنه.

کلاسای زایمان رو برو به خودت روحیه بده اینهمه خانوم طبیعی زایمان کردن شما هم حتما میتونی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره نقاهت منظورت چیه؟ بیمارستان ک بخاطر کرونا ۲۴ساعته مرخص میکنه

وقتی آوردنت خونه بعد زایمان، چند روزه خوب شدی؟؟ از لحاظ درد و اینا منظورمه...چند روزه خوب شدی؟؟؟ زخمات و ایناا

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
وقتی آوردنت خونه بعد زایمان، چند روزه خوب شدی؟؟ از لحاظ درد و اینا منظورمه...چند روزه خوب شدی؟؟؟ زخم ...

هبچی اومدم خونه بچه زردی گرفت بستری شد منم میرفتم بیمارستان میامدم درد نداره زیاد شیاف میدن

هبچی اومدم خونه بچه زردی گرفت بستری شد منم میرفتم بیمارستان میامدم درد نداره زیاد شیاف میدن

الان جای بخیه هات درد نمیکنه؟؟؟ بخوای کار کنی تیر بکشه؟؟؟ یا کمرت درد بگیره؟

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
از هفته 13 رفت بالا که دکتر بهم قرص داد پایین نگهش میداشتم و هر روز چک میکردم و اینا. هفته 38 دیگه ب ...

ای جانم چقدر سختی کشیدی ....

توکل بخدا یکم میترسم از طبیعی.هرچی خدابخواد

خدایاشکرت
نه بابا . کمرم ک اصلا خدارو شکر درد نمیکرد از اول

خداروشکر عزیزم...منم برای زایمان کلی استرس دارم...هر تاپیکی میری کلی سوال میپرسم...میگم آمپول زدن توی کمرت؟؟؟

خداروشکر عزیزم...منم برای زایمان کلی استرس دارم...هر تاپیکی میری کلی سوال میپرسم...میگم آمپول زدن تو ...

هر تاپیکی میرم

خداروشکر عزیزم...منم برای زایمان کلی استرس دارم...هر تاپیکی میری کلی سوال میپرسم...میگم آمپول زدن تو ...

اره اصلا نه تزریقش درد داشت نه بعدش کمردرد . استرس نداشته باش دکترت خوب باشه راحته 

اره اصلا نه تزریقش درد داشت نه بعدش کمردرد . استرس نداشته باش دکترت خوب باشه راحته 

خداروشکر...مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات ...وقتتو گرفتم..خدا عزیزانت رو نگه داره برات⚘⚘