2777
2789

اول بگم که من خودم میدونم چ قرصی خوبه و ی پا دکترم وبخاطر عوارضشون نمیتونم بخورم 

من مسئول داروخانه بودم اونجا دکترمون خودش زیاد قرص نمی خورد و هروقت به مریضها میگفت این قرص ضرر نداره من بعدش میپرسیدم میگفت هیچ قرصی بی ضرر نیست حتی مولتی ویتامینش ولی برای خراب نکردن بازار کارشون مجبورن بگن بی ضرره من باردارم ویار دارم الان چند روز نتونستم حتی یک میوه بخورم میدونم جنینم از ذخیره خودم تغذیه میکنه ولی خودم  همچین ویتامین های بدنم کامل نیست 

تورو خدا هر کی تجربه گیاهی طب سنتی طب اسلامی یا خوراکی داره راهنمائی کنهههههه

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   

من با ای اف تی که یک متد قانون جذبه یکم کنترل کردم و تونستم یک گلابی امروز بخورم ولی همچنان حالم بده

من ک بدون دمیترون نمیتونم. الانم ناهار نتونستم بخورم

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجبیل کمک میکنه 

شکلات زنجبیلی بخوری عالیه 

سیرابی فوق العاده اس اگر بتونی بخوری 

چیزای خشک مثل ساقه طلایی یا نون خشک هم خوبن 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

ولی شنیدم سیرابی خوبه برا تهوع

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
من با ای اف تی که یک متد قانون جذبه یکم کنترل کردم و تونستم یک گلابی امروز بخورم ولی همچنان حالم بده

راستی تخمه کدو عالیه،بچه رو بینهایت باهوش میکنه،کنجدم بدنیست

زنجبیل کمک میکنه  شکلات زنجبیلی بخوری عالیه  سیرابی فوق العاده اس اگر بتونی بخوری  ...

امتحان کردم متاسفانه فایده نداشت هیچی نمیتونم بخورم فقط سیرابی رو نخوردم 

نمیشه،فقط باید تغذیه ات روعوض کنی ،نون خشک و بیسکوییت و...،میوه های کم آب بخور مثل موز و سیب وهویج و ...

اصلا چیزی نمیخورم که بخوام تغذیمو عوض کنم دارم میمیرم

راستی تخمه کدو عالیه،بچه رو بینهایت باهوش میکنه،کنجدم بدنیست

کنجد گفتن نخور گرمه من الان فقط,ویار رو میخوام درمان کنم اینقدر که حالم بده به چیز دیگ نمیتونم فکر کنم حتی هوش بچه

اصلا چیزی نمیخورم که بخوام تغذیمو عوض کنم دارم میمیرم

اینایی که گفتم مدام کنار دستت باشه مثلا تخمه ،یکسر که بخوری حالت تهوع از بین میره،بعد چیزایی که بوش اذیتت می‌کنه رو حذف کن

اینایی که گفتم مدام کنار دستت باشه مثلا تخمه ،یکسر که بخوری حالت تهوع از بین میره،بعد چیزایی که بوش ...

صبحها نون خشک کنار دستمه به زور یکم میخورم 

بو ام که کلا احساس میکنم خونه بوی خاصی میده حالمو بد میکنه