2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا زیاد سردی و مایعات نده بش و دوباره قبل از خواب ببرش دسشویی کنه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
من پسرم ۴سال و نیمشه اصلا جاشو خیس نکرده فقط دوبار که تو روز دعواش کرده بودم و ناراحت خوابید شبش جیش ...

پسر منم وقتی ناراحت میشه تکرر ادرار وشب ادراری داره..شما برای این مشگل چه کارکردین؟؟

عاشقتم خدا
پسر منم وقتی ناراحت میشه تکرر ادرار وشب ادراری داره..شما برای این مشگل چه کارکردین؟؟

واسه پسر من کلا یکی دوبار اتفاق افتاد مشکل خاصی نداشت ولی خب خودم متوجه شدم که از ناراحتی بوده. بنظرم شما اول ریشه ناراحتی و استرسش رو پیدا کن. سعی کن قبل خوابش کنارش دراز بشی و باهاش حرف بزنی و یکم قربون صدقش برو تا موقع خواب ارامش داشته باشه