2777
2789

دوستای گلم هفته ۲۶ بارداری ام عفونت ادراری و واژن دارم ۴روزم بیمارستان بستری بودم خوب نشدم هنوز😔😔

رو بچم تاثیر نمیزاره؟

الان شروع کردم آب خوردن و هندوانه بخورم ببینم خوب میشم اگه کسی تجربه داره میگه؟

💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جوش شیرین و سرکه و اب گرم رو باهم قاطی کن بریز تو افتابه خودتو بااون بشور میگن خیلی تاثیرداره 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

شورت و اینا اصلا پات نکن یک لباس بلند یا دامن بلند بپوش چیزی زیرش نباشه منم دوران بارداری عفونت زیاد میکردم کارم شده بود قرص همش میخوردم یک دکتر زنان اینو بهم گفت ناباورانه خوب شدم 

تو جوش شیرین و سرکه و اب گرم رو باهم قاطی کن بریز تو افتابه خودتو بااون بشور میگن خیلی تاثیرداره&nbs ...

عزیزم ایشون حامله است

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
شورت و اینا اصلا پات نکن یک لباس بلند یا دامن بلند بپوش چیزی زیرش نباشه منم دوران بارداری عفونت زیاد ...

دامن پوشیدم توکل به خدا منم خوب شم خسته شدم دیگ

خودمو با دستمال نخی خشک میکنم خوبه؟

خودتو با پارچه خشک کن سشوار بکش بعد دستشویی پارچه هارو تمیز بشور توی افتاب پهن کن اتو کن لباس زیر ...

مرسی عزیزم چشم امتحان میکنم 😘

سلام عزیزم خوبی؟ شما با کشت ادرار متوجه عفونت شدی؟ من هفته ۲۹ ام امروز آزمایش کشت ادرارم مثبت شد. عدد colony cont ابتلای ۱۰۰ هزار بود‌ . برای شما چنده؟ 

چرا بستری شدی؟ با دارو نمیشد رفع بشه؟ 

شکمتم سفت میشد؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...