2777
2789
عنوان

ناپدری ظالم

556 بازدید | 26 پست

همیشه تو داستانا و فیلمل دیده بودم که مثلا ناپدری یا نامادری ظلم میکنه به بچه ها ولی هیچچچچووووقت فکر نمیکردم درگیرش بشم....

حالم خیلیییییییی بده حال هممون...من داداشم مامانم...برامون دعا کنید...

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

تو ناپدری ظالم من پدر ظالم ترکش کردم و سپردمش ب خدا💔

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چندسالته تو دا داشت؟ چیکار میکنه 

داداشم ۱۶ من ۲۳.اذیتمون میکنه خرجی نمیده میگه برید برا خودتون زندگی کنین یا میگه پول کرایه بم بدین و....پولدارم هست🙃

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
تو ناپدری ظالم من پدر ظالم ترکش کردم و سپردمش ب خدا💔

واقعا ک نمیدونم چه عدالتی داره خدا

چکارمیکنه مگه؟

هر بار ی کار میکنه یا خرجی نمیده یا میخواد از خونه بیرونمون کنه داداشم ۱۵ سالشه میگه باید بره سرکار و...

هعععی من پدر ظالم دارم😥

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

چراخودت کار نمیکنی ک خرج داداشتووخودتوبدی؟؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خواهر من بعد تصادف شوهرش که فوت شد با یه پسر مجرد ازدواج کرد یه دختر هم داره پدرو مادرم اجازه ندادن که دختر خواهرم بره با اونا زندگی کنه پسره کثافت یه باغ داشت خواهرم سرشو کلاه گذاشته کرده به نام خودش الانم خواهرمو طلاق داد میگفته من بخاطر دخترش باهاش ازدواج کردم دخترشو میخوام خودشو میخوام چیکار باز خدارو شکر پدر مادرم نزاشتن خواهر زادم بره با اونا زندگی کنه