2777
2789

پسر من تو املا خیلی ضعیفه. با اینکه باهاش خیلی تمرین میکنم ولی بازم فایده نداره.

البته بقیه درسها خوبه. فقط موندم چیکار کنم املاش قوی تر بشه

هوای زندگیم،تنگه غروبه😔  شیشه را پاک نکن منظره آلوده است.

عزیزم 

امسال همه خیلی درگیرن

بچه ها بخاطر اینکه 7یلی کم می نویسن خیلی ضعیفن

من که خودمو می کشم تا 4 خط بنویسه 

با دختر بزرگم خیلی اضافه کار می کردم

ولی تو این کروما بچه ها بی حوصله شدن حرف گوش نمی کنن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم برای پسرش روش جالبی داره میگه برام قصه بنویس اونم اینکار رو انجام میده با اشتیاق و اینجوری با املای کلمه ها بیشتر آشنا میشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خواهرم برای پسرش روش جالبی داره میگه برام قصه بنویس اونم اینکار رو انجام میده با اشتیاق و اینجوری با ...

اون پسر خیلی خوبیه 

شک نکن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اون پسر خیلی خوبیه  شک نکن

آره خدایی همکاری میکنه خواهرمم اصلا تحت فشار نمیذارش اصلا بهش غر نمی زنه و همیشه به قول خودشون یه راهکار جدید پیدا میکنن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خواهرم برای پسرش روش جالبی داره میگه برام قصه بنویس اونم اینکار رو انجام میده با اشتیاق و اینجوری با ...

پسر من اصلا حوصله نوشتن نداره. مخصوصا وقتی میخوام بهش املا بگم خیلی اذیت میکنه. دیگه قصه نوشتن را که فکرنکنم زیر بار بره

پسر من اصلا حوصله نوشتن نداره. مخصوصا وقتی میخوام بهش املا بگم خیلی اذیت میکنه. دیگه قصه نوشتن را که ...

به چه کاری علاقه داره مثلا بگو دکتر بازی کنیم و ازش بخواه برات نسخه بنویسه یا بشه آقای مهندس و..‌

به چه کاری علاقه داره مثلا بگو دکتر بازی کنیم و ازش بخواه برات نسخه بنویسه یا بشه آقای مهندس و..‌

اینم روش خوبیه. ممنون. فردا امتحان میکنم ببینم چطور میشه

یک سری بسته های باراد هست البته خودتون هم میتونید تو خونه درست کنید و نشانه های الفبا رو بنویسید و بگیر با هم ترکیب کنه و کلمه جدید بسازه مثل پازل کنار هم بزاره اینجوری باعث تقویت املاش هم میشه