2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازمنو نگرفتی خاطره اسمه مادرم راضیه . با خاستگارم ازدواج میکنم؟

گلم من برات ازدواج ندیدم به این زودی اگر هم ازدواج باشه زمان بره بستگی به خودت داره که قبول کنی یا نه،تو قضیه خواستگاری شما یه خانومی از شما بدگویی میکنه که ممکنه ابرو ریزی کنه

اگه این خواستگاری سر بگیره ازدواج موفقی خواهد بود

گلم لطفا 5تا صلوات به نیت علی زاده سلطنت بفرست

به نظر نوبت منه ها     خودم عاطفه مادرم بتول

به به چه عشق و عاشقی قشنگی برات افتاده اگه با شخصی تو رابطه ای این شخص واقعا عاشق شماست اگه کسی نیست تو زندگیت به زودی میاد 

اگه یه کدورت جزئی بین شما و کسی هست آشتی از جانب شما خواهد بود 

دیدار برات افتاده دیدار با کسی که استرس داری در مقابلش

یه فاصله از نظر مکانی براتون میبینم انگار از شخصی دور هستین یا قراره دور بشین ولی در هر صورت قلبتون یکیه

گلم اگه درست بود بگو 

5تا صلوات به نیت علی زاده سلطنت بفرست لطفا

این روزا زیاد گریه می‌کنی  دل گرفتگی برات میبینم انگار که از یه موضوعی ضربه خوردی یا یه خبر نا ...

مرسی عزیزم ا ره زیاد گریه میکنم کادوهم گرفتم ولی شخص خاصی توزندگیم نیس صلواتم فرستادم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
برای سمیه دختر لاله...فال کلا در مورد زندگیش بگیر ممنونتم..برا بابابزرگ عزیزت هم صلوات و آیت الکرسی ...

4 وعده س که سمیه خیلی ناراحته ولی این ناراحتی داره تموم میشه 

اگه مجرد هستی برات ازدواج و رابطه جنسی میبینم 

رد و بدل شدن یه تیکه طلا مثل انگشتر

برات موفقیت و پیروزی و خوشحالی زیادی افتاده ولی خودت از درون ناراحتی چون سنگینی داری و انرژی منفی 

و انگار دلت جایی گیره 

اگه درست بود بگو گلم 

کوثر اسمم ..مامانم گلبهار

گلم خیلی ناراحتی 

هم یجورایی دوسش داری هم دلخوری 

ایشون هم از ناراحتی شما ناراحت و دلخوره 

یه آقای مهربونی بین شما واسطه میشه

همه دلخوریا از بین می‌ره 

همسرت مرد بدی نیس یکم مغرور و تند خو هستش ولی واقعا شما رو دوست داره

به به چه عشق و عاشقی قشنگی برات افتاده اگه با شخصی تو رابطه ای این شخص واقعا عاشق شماست اگه کسی نیست ...

صلوات فرستادم عزیزم

یکم درمورد آیندس نمیدونم چقدر درست درمیاد   ولی یه سریاشو میشه به یه چیزایی ربط داد