2777
2789
عنوان

سوال مهم

62 بازدید | 7 پست

دوستان اگ کسی واقعا در جریانه جواب بده لطفا خیلی مهمه.

این ثبت نام سجام و کد بورسی ک اینروزا همه درگیرش هستن دقیقا براچیه؟

من سهامم رو آزاد کردم  بعد واجبه اینکارارو انجام بدم؟  ینی اینکارا برای واردشدن به بورسه یانه کلا باید انجام شه؟ من ۳۰درصد سهامم رو فروختم قصد فروش باقی‌شو هم دارم  آیا برای اونای ک میخان بفروشن هم اینکارای سجام و احرازهویت لازمه؟ چون موقع فروش ۳۰درصد اول اصلا هیچکاری لازم نبود

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم اینایی ک‌فروختن روش مستقیم رو انتخاب کردن الان میشه بقیش رو فروخت؟

آره روش مستقیم ینی همین که دراختیار خودت باشه. درواقه آزادسازی بش میگن. خب من آزاد کردم  ۳۰ درصد هم فروختم  حالا همه میگن باید سجام ثبت نام کنی و احرازهویت کنی.  مگه اینکار برای اونای ک مث من قصد فروش دارن هم واجبه 

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
نه برای کسایکه که روش غیرمستقیم انتخاب کردن ضروریه‌! یه کاسبی جدیدراه انداختن!

مطمعنی ؟ ینی من ک آزادسازی کردم  ۳۰درصد هم فروختم الان نیاز نیس سجام ثبت نام کنم و احرازهویت کنم ؟؟ اخه میگن قراره ی سودی از پارسال واریز شه  همه باید سجام و احرازهویت رو انجام بدن

مطمعنی ؟ ینی من ک آزادسازی کردم  ۳۰درصد هم فروختم الان نیاز نیس سجام ثبت نام کنم و احرازهویت کن ...

بله،شماسوددیگه نداری آزادکردی،سودبرای روش غیرمستقیمه که دست دولته!

وسماکدبورسی داری که تونستی بفروشی!

بله،شماسوددیگه نداری آزادکردی،سودبرای روش غیرمستقیمه که دست دولته! وسماکدبورسی داری که تونستی بفروش ...

نه بابا کد بورسی ندارم ! از طریق گوشی فروختم هیچی لازم نبود. فقط فروش رو زدم