2777
2789
عنوان

بگید به چه چیزی از خودتون افتخار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست
ب کسی نمی پیلم 🤣چ فعلی هم اختراع کردم..

نمی پیلی پس  

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
منم اینجوریم و واقعا کاری به کسی ندارم اما خیلی ها رو دیدم که همش در مورد همه اظهار نظر می کنن

من حتی تحمل شنیدن صدای این دسته رو ندارم به شدت رو مخمه 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانوادم و شوهرم 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

اینکه ادم مصمم و قوی هستم 

اینکه تا الان تونستم به هر ارزویی که داشتم با تلاش خودم برسم 

مامان بابام ازم راضین و بهم افتخار میکنم 

تونستم همیشه جوری رفتار کنم که خودم بهش باور دارم (ظاهر و باطنم یکیه😁)

همیشه با کمترین امکانات چیزایی رو بدست اوردم که بقیه حتی با امکانات کاملم بهش نرسیدن 

خیلی از اطرافیانم به عنوان یه دختر عاقل منو میشناسن 

من حتی تحمل شنیدن صدای این دسته رو ندارم به شدت رو مخمه 

من که همش ازینا می بینم نمی دونم چرا

هم در فامیل هم در محل کار

ببین خودش داغونه ها جوری در مورد بقیه نظر کارشناسی میده قشنگ دهنم وا میمونه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

اینکه حرف مردم برام ارزش نداره

اینکه رسم های بیخود رو گذاشتم زیر پام

اینکه معنی زندگی مشترک و مستقل رو درک کردم (خیلی ها درک نکردن، با اینکه فکر میکنن درک کردن)  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

به ولخرج بودنم به مرتب بودنم چون بشدت به خودم میرسم و اینکه برا خوشحالی خودم همه کار میکنم

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

اعتماد بنفس که اون مدیون پدرو مادرم هستم و اینکه به هیچکس و چیزی حسادت ندارم اطرافیانم دوستام هرکدوم به پیشرفتی رسیدن یا چیزی بدست اوردن واقعا از ته قلبم واسشون خوشحال شدم.

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
ارادت چجوری قویه چ میکنی

کلا سیستمم طوریه ک سر حرفمو قولم وایمیسم دو سال قبل معتاد چایی بودم قشنگ ی قوریو میخوردم اما پارسال ۸مرداد گفتم دیگه نخورم دیگم نخوردم تا النم ادامه دارع:))))))

رو خودت کار کن!!!

من که همش ازینا می بینم نمی دونم چرا هم در فامیل هم در محل کار ببین خودش داغونه ها جوری در مورد بق ...

دقیقا این موضوع باعث شده خیلی گوشه گیر بشم من فقط برای اینکه کسی کاری به کارم نداشته باشه فاصله گرفتم از همه 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
کلا سیستمم طوریه ک سر حرفمو قولم وایمیسم دو سال قبل معتاد چایی بودم قشنگ ی قوریو میخوردم اما پارسال ...

باریکلا عجب اراده ای  

دقیقا این موضوع باعث شده خیلی گوشه گیر بشم من فقط برای اینکه کسی کاری به کارم نداشته باشه فاصله گرفت ...

منم زیاد از رفت و آمد خوشم نمیاد

به نظرم با بعضی ها هر چی کمتر بگردی بهتره

منم زیاد از رفت و آمد خوشم نمیاد به نظرم با بعضی ها هر چی کمتر بگردی بهتره

درسته