نجواخااااانوم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 5136 عنوان کسایی که بچه شیر خشکی دارن کمک کنید. 65 بازدید | 7 پست ان شاءالله هفته دیگه دخترم دنیا میاد.دوست دارم به عنوان کمکی شیرخشک هم بخوره.چه تجربه ای دارید که هم شیر خودمو بخوره هم شیشه بگیره؟میگن برای اینکه بچه شیشه بگیره باید قلق خاصی به کار برد،من تجربه ندارم. 🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺 1399/11/11 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_شوکولاتی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 21829 اگه شیر خودت کافی باشه نیازی به شیر خشک نیست تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 من یه پسرم نان میدم ولی شیر نداشتم اصلا که بتونم بگم چطوری هم شیر خودتو بدی هم شیشه **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نجواخااااانوم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 5136 اگه شیر خودت کافی باشه نیازی به شیر خشک نیست شیرم قوت نداره.پسرم خوب وزن نمی گرفت. 🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
نجواخااااانوم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 5136 من یه پسرم نان میدم ولی شیر نداشتم اصلا که بتونم بگم چطوری هم شیر خودتو بدی هم شیشه چطور شیشه دادین که گرفت 🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 چطور شیشه دادین که گرفت عزیز نوزاد خودش میمکه لازم به آموزش نیست مگر اینکه خدای نکرده مشکلی داشته باسه که نمیتونه بمکه **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نجواخااااانوم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 5136 عزیز نوزاد خودش میمکه لازم به آموزش نیست مگر اینکه خدای نکرده مشکلی داشته باسه که نمیتونه بمکه ممنون.آخه یکی از دوستام می گفت قلق داره 🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺