2777
2789

عکاسی🙊

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

17 سالمه الان کاری نمیکنم درسم مهم تره ولی راهنمایی که بودم سفارش نقاشی چهره میگرفتم

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

ببین اگ از نظر خوارک و مکان تعمینی فکر شغل نرو فکر یه حرفه برای یادگیری باش 

از بورس تا خیاطی تا نتورک پنبه ریز همش خوبه شغل های مناسب خانم هاس 

اما سوشال مدیا یا همون ساعت محتوا مثل پیج اینستا خیلی عالی تره پیجت که بره بالا تخفیف خرید هدیه تبلیغ و...به سمتت میان 

فقط یادت باشه پیجت روزمرگی نباشه ک خیلی خزه مگ ادم کیه که ظرف شستن و حموم رفتنش جذاب باشه😂

پیجتو آموزشی کن حالا ب هر چیزی ک علاقه داری

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم