سلام واقعا کسی رو ندارم برای درد دل 😞 دارم دق میکنم 😢😢
من باردارم و سیسمونیمو دیروز پریروز آوردن چیدن شوهرم از اول هیچی نخریده برا بچم برا خودمم هیچی نگرفت وقتی فهمید باردارم درحالی ک همه سمت ما هدیه میدن به خانمشون و بلخره چندتا عروسکی چیزی میخرن برا بچه
حالا کاری به اینا ندارم....
سیسمونی مو آوردن
تختش 27 میلیون شده
چند دست لباس دادن یکسری لباساش پارچه بوده ک مامانم داده دوختن حالا تکه پارچه های مثلا نیم متر از پارچه مانتوم مونده داده برا بچم لباس کنن اینجوری پارچه بدی نبوده حالا شوهرم یکسره باهام دعوا میکنه ک اینا آشغاله بابات اورده بدرد نمیخوره تختش آشغاله لباساش ته پارچه ی اشغال دادن یا میگه نصفش مال دختر خواهرمه درحالی ک نیست
فقط گفتم بقران قسم میخورم ک همش نویه نویه هی میره لباساشو از تو کمد میندازه بیرون میگه من نمیزارم بچم همچین اشغالا بپوشه بخدا از ظهر دارم گریه میکنم 8 ماهه باردارم خیلی بی انصافه ضمنا بچم دختره هی میگه دختر بده پسر خوبه هرجا میشینه اینو میگه دارم دق میکنم واقعا کم آوردم هی میگه زنگ بزن بابات بیاد ببره این تخت و کمد و من نمیخوام همچین اشغالی 😩😩😭😭😭😭😭😭😭 ی کوله خریده شوهرم برام مامانم برا بچم ساک خریده ولی کوله چون مامانم ساک گرفت خودم حساب کردم حالا میگه نمیزارم تو سیسمونی باشه بیخود گرفتی من نمیخواستم برات همچین چیزی بخرم برداشته قایمش کرده ک تو کمد بچم نباشه قاطی سيسمونی😩 خیلی خیلی ناراحتم دلم نمیخواست راجع به زحمتی ک مامان بابام کشیدن اینجوری واکنش نشون بده