2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

195 بازدید | 42 پست

سلام واقعا کسی رو ندارم برای درد دل 😞 دارم دق میکنم 😢😢

من باردارم و سیسمونیمو دیروز پریروز آوردن چیدن شوهرم از اول هیچی نخریده برا بچم برا خودمم هیچی نگرفت وقتی فهمید باردارم درحالی ک همه سمت ما هدیه میدن به خانمشون و بلخره چندتا عروسکی چیزی می‌خرن برا بچه 

حالا کاری به اینا ندارم.... 

سیسمونی مو آوردن 

تختش 27 میلیون شده 

چند دست لباس دادن یکسری لباساش پارچه بوده ک مامانم داده دوختن حالا تکه پارچه های مثلا نیم متر از پارچه مانتوم مونده داده برا بچم لباس کنن اینجوری پارچه بدی نبوده حالا شوهرم یکسره باهام دعوا میکنه ک اینا آشغاله بابات اورده بدرد نمیخوره تختش آشغاله لباساش ته پارچه ی اشغال دادن یا میگه نصفش مال دختر خواهرمه درحالی ک نیست 

فقط گفتم بقران قسم میخورم ک همش نویه نویه هی میره لباساشو از تو کمد میندازه بیرون میگه من نمیزارم بچم همچین اشغالا بپوشه بخدا از ظهر دارم گریه میکنم 8 ماهه باردارم خیلی بی انصافه ضمنا بچم دختره هی میگه دختر بده پسر خوبه هرجا میشینه اینو میگه دارم دق میکنم واقعا کم آوردم هی میگه زنگ بزن بابات بیاد ببره این تخت و کمد و من نمیخوام همچین اشغالی 😩😩😭😭😭😭😭😭😭 ی کوله خریده شوهرم برام مامانم برا بچم ساک خریده ولی کوله چون مامانم ساک گرفت خودم حساب کردم حالا میگه نمیزارم تو سیسمونی باشه بی‌خود گرفتی من نمیخواستم برات همچین چیزی بخرم برداشته قایمش کرده ک تو کمد بچم نباشه قاطی سيسمونی😩 خیلی خیلی ناراحتم دلم نمیخواست راجع به زحمتی ک مامان بابام کشیدن اینجوری واکنش نشون بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ بیشووووور ینی چی دختربدع پسرخوبه خودش پسرچ گهی خوردع....حیف اون نعمت ک خداب اون بی ارزش دادع خودتوناراحت نکن عزیزدلم...فدای سربچت

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

چه نمک نشناسه، جمع کن هرچیو میگه بده بذار کنار بگو حالا خودت برو جاشون بخر تا حالت جابیاد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

وای خدایا چقدر رو مخه الان تو ماها های آخر باید بیشتر از لحاظ احساسی تامینت کنه نه اعصابت رو خورد کنه  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دلم برا مامانم میسوزه 😭 طفلک انقدر با ذوق میخرید و میچید 

الان تصمیمت چیه خب ؟ یه باربرای همیشه کاری کن که این رفتارش تموم بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
زنگ بزن به بابات بگو بیاد ببره واقعا اگه این کارا نکنی خودت حماقت کردی البته ببخشید که اینجکر گفتم

دلم نمیاد بگم بهشون اینقدر ذوق داشتن سر وسایل ک یادش میفتم دلم کباب میشه براشون