2777
2789
عنوان

اون بلایی که خانواده شوهر سرتون اوردن چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 41 پست

فقط همسرم برام مهمه و دوستش دارم خانوادش اصلا برام اهمیت ندارن چون همیشه توقعاتشون یک طرفه هست ما هم بیخیالشون شدیم

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤

اولین کاری که خیلی چشمم رو گرفت مادرهمسرم انجام دادن

جدای همه کار های خوبشون 

ما بعد بله برون رفتیم سفر خونه روستایی والدین همسرم

وقتی رسیدیم بارون شدید بود 

و نشد قربونی کنن و من کمی مکدر شدم

وقتی وارد خونه شدم کسی نبود جز پدر و مادر همسرم

مادرخوانده همسرم کل کشیدن و دورم اسپند دود کردن و نقل سرم پاشیدن

انگار که یه مهمونی بزرگ باشه

همون لحظه به بعد عزیز زندگی ام هستند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی ؟ خواهر شوهر ت زدت؟

نا مادرشوهر😔شوهر

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بلایی که سرم آوردن جوونیم بود که تباه شد

خوبی که بهم کردن این بود که از مجردی نجاتم دادن

😂😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مادرشوهرم پسرشو پرمیکرداونم منومیزد ی بارم پسرش ازخونه منوانداخت بیرون بعدمادرش اومدتوخیابون شروع کر ...

چرا طلاق نگرفتی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
مادرشوهرم پسرشو پرمیکرداونم منومیزد ی بارم پسرش ازخونه منوانداخت بیرون بعدمادرش اومدتوخیابون شروع کر ...

انشاءالله خیلی زود خدا میزنش شک نکن

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
چرا طلاق نگرفتی

بخاطر آبروی پدرم....ولی این دفع دارم میگیرم😔😔😔توروخدادعام کنید

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
پس پدر و مادر ت کجان؟

الان خونه پدرمم دارم جدامیشم😔😔

ازدواجت سنتی بود

ن دوست بودیم....ولی چ فاید😔ادمم طرف درستی نبود

چرا نمیتونم بپذیرم بخاطر قربونی ناراحت شدی؟بهت نمی اومد

ناراحت نشدم

مکدر شدم

این رسم خیلی مهم کوردها هست که جلوی پای عروس قربونی کنن

و قربانی منم منتظر بود 

ولی بارون همه برنامه ها رو بهم ریخته بود 

طبیعی هست آدم خوشحال نشه که برنامه ریزی اش خراب شده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی