2777
2789
عنوان

بیمارستان دولتی برای زایمان کجا خوبه؟غریبم بلد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 107 پست
خو برو نجمیه یا بقیه‌الله دختر! اینا واسه نیروهای مسلح هست! برای شما رایگان میفته  تازه رسید ...

اره ما هم نیروی مسلح هستیم

میگم که غریبم اینجا

جایی بلد نیستم اصلا

نمیدونم کجا برم چکار کنم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
کدوم منطقه هستی

پیروزی

دفترچمم نیروی مسلح

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ما هم نیروی مسلح هستیم میگم که غریبم اینجا جایی بلد نیستم اصلا نمیدونم کجا برم چکار کنم

من مامانم من و داداشمو بقیه الله بدنیا آورده خیلی راضیه منم میخوام برم اونجا ولی حیف الان دیگه با تامین اجتماعی قراداد ندارن و آزاد حساب میشه ولی قدیما قراداد داشتن 

حتما برو بقیه الله هرکی پرسیدم راضی بوده دکتراش خیلی خوبن رسیدگیشونم عالیه 

نه دوست من همسرش پلیسه ماه پیش زایمان کرد،کلا رایگان شد برای نیروهای مسلح کلا رایگانه

عه. خوب پس دیگه خیلی عالیه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چرا تو دستگاه موند؟ زایمان زودرس داشتید؟ راستی چجوری فهمیدی نزدیک زایمانته؟

۳۲ هفتگی فشارم خیلی بالا رفت. رفتم دکتر گفت سریع باید بستری بشی. یه روز بیمارستان بستری کرد بعد گفتن بتید سزارین شی..  به خاطر اینکه ریه هاش تشکیل نشده بود تو دستگاه بود با اکسژن بود

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببخشید اقا هستن کلا؟

بقیه الله

نه خاونم هم بود. انگار بیشتر خانومن بخش زایمانش..نمدونم دقیقا

وای اگه میشد عوض کنیم خیلی خوب بود😂

بیا عوض کنیم فوقش بچه بغل میریم زندان دیگه😃😃

من مامانم من و داداشمو بقیه الله بدنیا آورده خیلی راضیه منم میخوام برم اونجا ولی حیف الان دیگه با تا ...

حالا شانسم دکترم کفت من نمیتونم برا زایمانت بیام خودت یجا پیدا کن

گفت فقط با تامین اجتماعی قرار داد دارم

بیمارستان چمران، بقیه الله و نجمیه برای نیرو های مسلحه همش هم دکترای خیلی خوبی داره. ولی بقیه الله ک ...

اره همه دارن میگن بقیة الله 

مرسی از راهنماییت عزیزم

۳۲ هفتگی فشارم خیلی بالا رفت. رفتم دکتر گفت سریع باید بستری بشی. یه روز بیمارستان بستری کرد بعد گفتن ...

منم همش از زایمان زودرس میترسم