2777
2789
عنوان

بیمارستان دولتی برای زایمان کجا خوبه؟غریبم بلد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 107 پست
حالا شانسم دکترم کفت من نمیتونم برا زایمانت بیام خودت یجا پیدا کن گفت فقط با تامین اجتماعی قرار داد ...

آهان ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی رو سالم بغل بگیری 

من که احتمال زیاد میرم بقیه الله تازه قراره آزاد حساب کنه باهام و 5 تومن بگیره ولی خب ارزشش رو داره هرچی بیمارستان دولتی تحقیق کردم همشون آموزشی هستن و دانشجو و انترن میاد بالا سر آدم و اخلاق خوبی ندارم دکتراش و اکثرا ناراضی بودن منم اولین زایمانمه دلم میخواد یه خاطره خوب داشته باشم و میترسم هر جایی برم بقیه الله رو پرسیدم اکثرا راضی بودن و دانشجو و انترن نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی رو سالم بغل بگیری  من که احتمال زیاد میرم بقیه ...

عه خب برای من رایگان میشه

یعنی برم همونجا؟البته اینکه میگن رایگان فکر کنم تو چهارصد پونصده 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
منم همش از زایمان زودرس میترسم 

نه عزیزم. ترس چرا؟؟؟ به خودت تلقین نکن... بسپار به خدا.. ان شاءالله که هر چی خیر هست برات پیش بیاد.. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه عزیزم. ترس چرا؟؟؟ به خودت تلقین نکن... بسپار به خدا.. ان شاءالله که هر چی خیر هست برات پیش بیاد.. ...

نمیدونم همش از کیسه آب میترسم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
عه خب برای من رایگان میشه یعنی برم همونجا؟البته اینکه میگن رایگان فکر کنم تو چهارصد پونصده 

خوش به حالت پس، به نظرم تحقیق کن درموردش بیمارستان خوبیه من پنجشنبه با شوهرم میخوام برم پرونده تشکیل بدم اونجا 

نمیدونم همش از کیسه آب میترسم

ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم. به سلامتی و سر وقتش زایمان میکنی ان شاءالله

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خوش به حالت پس، به نظرم تحقیق کن درموردش بیمارستان خوبیه من پنجشنبه با شوهرم میخوام برم پرونده تشکیل ...

برو از نزدیک ببینش اگه خوب بود بهم خبر بده مرسی

باشه هر وقت رفتم اگه یادم بود تاپیکت بهت خبر میدم

باشه مرسی 

بی زحمت ذخیره کن تاپیکو گم نکنی

باشه هر وقت رفتم اگه یادم بود تاپیکت بهت خبر میدم

میشه اکه رفتی بپرسی بگی دفترچه نیروی مسلح چقدر هزینه زایمان طبیعیشه

میشه اکه رفتی بپرسی بگی دفترچه نیروی مسلح چقدر هزینه زایمان طبیعیشه

باشه میپرسم البته تلفنی هم میتونی زنگ بزنی بپرسی من یبار تلفنی زنگ زدم پرسیدم برای تامین اجتماعی که گفتن قرار داد ندارن

خوش به حالت پس، به نظرم تحقیق کن درموردش بیمارستان خوبیه من پنجشنبه با شوهرم میخوام برم پرونده تشکیل ...

سلام خوبی

رفتی؟چی شد؟

سلام خوبی رفتی؟چی شد؟

سلام من اتفاقا دیروز بیمارستان بودم 

بیمارستان خوبیه دکتراش خیلی با سواد و مهربون و خوش برخوردن و بیمارستان تمیزی هست 

بلوک زایمان رو هم دیدم یه اتاق دو تخته بود برای زایمان و یه اتاق تک تخته vip

برخورد پرسنل هم تاجایی که من دیدم خوب بود حالا دیگه نمیدونم تو بلوک زایمان چجوری برخورد میکنن و رفتار میکنن