2777
2789
عنوان

بیمارستان دولتی برای زایمان کجا خوبه؟غریبم بلد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 107 پست
من بقیه الله زایمان کردم. خیلی خوی بود

کجا میشه ؟هزینش چقدر شد؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
آهان  خبر نداری تامین اجتماعی رو قبول میکنن یا نه؟  اخلاقشون خوب بود باهات؟ راضی بودی از ...

خبر ندارم که قبول میکنن یا نه.

ولی خدایی عالییین عاالی پرستاراش.. دکتراش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجا رفتی سوم شعبان فقط نرو افتضاحه

اصلا جز میلاد اسم هیچ جارو نشنیدم

الان نمیدونم کجا برم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
با دفترچه طبیعی ۴۰۰ سزارین ۹۵۰

اخلاقشون خوب بود باهات؟ راضی بودی؟ تمیزه بیمارستانش؟ 

مامای همراه داشتی؟ 

ببخشید خیلی سوال میپرسم نمیدونم کجا باید برم برای زایمان 

خدا خیرت بده

کجا میشه ؟هزینش چقدر شد؟

ملاصدرا.. قیمت اللن و نمیدونم. ولی خیلی مناسبه چون کامل بیمه هستش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اخلاقشون خوب بود باهات؟ راضی بودی؟ تمیزه بیمارستانش؟  مامای همراه داشتی؟  ببخشید خیلی سو ...

اخلاقشون بد نبوداخر بهمن زایمانمه بهم درخواست بده بعداز زایمانم همه روبرات میگم تاالان که راضیم از خدماتشون

باید قبلش تشکیل پرونده بدی

من کی برم؟

اصلا جز میلاد اسم هیچ جارو نشنیدم الان نمیدونم کجا برم

میلاد که به نطرم نرو. خیلی شلوغه‌

شما نیروهای مسلح هستید برو بیمارستان اونا.. خیلی بهتره.. نی نی تم پیش دکترای خودشون ببر.. من پیش دکتر محمد ترکمن میبردم.... هم تو بیمارستان هست. هم مطب داره عصرا.. خیلی عالیه

منم نیروی مسلح هستم

خو برو نجمیه یا بقیه‌الله دختر!

اینا واسه نیروهای مسلح هست!

برای شما رایگان میفته 

تازه رسیدگی‌شونم عالیه

دوست من یه ماه پیش نجمیه زایمان کرد،راضی هست خیلی

بیمه نیروهای مسلحه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
من محب یاس رو بعد کلی تحقیق انتخابش کردم...  عااالی بود سمت فاطمی هست.  از ماه هشتم میر ...

هزینت چقدر شد؟ من چندماهگی باید برم نوبت بگیرم؟