joonlil مدیر استارتر عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1867 عنوان خوشبحال هرکسی آزمون استخدامی قبول شده 580 بازدید | 67 پست من اولین باره که شرکت کردم. فقط ۲ نمره کم آوردم. خیلی خیلی ناراحتم 1399/11/11 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش۵بزرگ عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1117 اصل کاری مصاحبه هست فکر نکنم همه راحت قبول بشن.. -مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.
بارانک۱۳۹۴ عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 13264 خواهر دوستم قبول شده بود دوسال پیش.بعد مصاحبه رد شد.مصاحبه خیلی مهمه
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 چی شرکت کردی ؟ دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
joonlil مدیر استارتر عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1867 حداقل معدلی که میخواست چندبود تو شرط معدل نمیدونم سایت ۱۵
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 اصل کاری مصاحبه هست فکر نکنم همه راحت قبول بشن.. اره راست میگی کلی دوستم قبول شدن پارسال اما تو مصاحبه رد دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
joonlil مدیر استارتر عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1867 چقدر کم نمره گرفته نفر ولتون من که همونم نگرفتم