2777
2789
عنوان

شوهرم ۴ روزه هنوز نیومده دنبالم

993 بازدید | 12 پست

نمیدونم کجاس ۴ روز دیگه ام روز زن میشه نمیاد دنبالم منت کشی ، اصلا براش مهم نیس حالم منم درد دارم کلیه ام درد میکنه اینجا راحت نیستم خونه مردم ، اعصابمو خورد کرده ... چرا نمیاد؟

چرا قهر کردی خونرو خالی کردی؟

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بهم حرفای خیلی بدی زد وکتکم میزنه، دلمو خیلی شکوند تحملشو نداشتم 

خب الان بیاد دنبالت میخوای برگردی ؟  دیگه تحملشو داری؟

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خب الان بیاد دنبالت میخوای برگردی ؟  دیگه تحملشو داری؟

معلوم نیس بیاد حرفامو بزنم بهش اصلا گوش نمیده حرفمو همش میزنه وسط بحث نمیذارم خواستمو بگم ، شاید بگم پول بده برم مشهد پیش پدر ومادرم 

ما تا ندونیم چرا خونه ات رو ترک‌کروی چی بگیم من مخالف ضد درصد ترک خونه ام مگه کتک زدن و خطر جانی ب ...

کارش وحرفاش خیلی زشت بود هرکسی بود همینکارو میکرد تا۵ عصر میخواابه بعدشم منومیزنه که چرا بیدارم نکردی  ، حالا من از ۷ صب بیدارم رو سرش و هعیییی بیدارش میکنم با روشهای مختلف تهم فحش وکتک کارر هرروزشه

خودت رفتی خونه مردم ؟ ب حالت قهر؟

اره چن شب پیش اومدم خونه داییم قهرم باهاش ، بهش پیام دادم عوض شدی بهم پیام بده بددهنتی و اخلاقای بد تو تونستی بذاری کناربیا دنبالم