2777
2789
عنوان

تغیر اسم پسرم

2726 بازدید | 218 پست

سلام دوستان من پسرم سن ماهه دنیا اومده میخوام برم ثبت احوال اسمشو از علی اصغر به مهدیار تغیر بدم ایا انجام میدن ممنون میشم اگه اطلاعی دارید جواب بدبید

ببخشیدا چرا زودتر ب این فکرنکرده بودی🤔نمیدونم اسم مدهبیو عوض میکنن یا ن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سه ماه نظرتون عوض شد😶

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   

چرا اسمشو از اول همون نذاشتین

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

عه چرا گذاشتی علی اصغر  

ایم مذهبیه نمیشه تغییر داد

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

اسم مذهبیه

نمیتونی عوضش کنی🙄

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀