2777
2789
عنوان

خیلی بی رحمن 😭

117 بازدید | 14 پست

ما خونه پدر بزرگم اینا زندگی میکنیم خونه قدمیه و گلی یه اتاقی هست که من و داداشم و مامانم تو اون اتاق وسایلمونه اتاق از خونه جدا نیست یکی از اتاقای خونه ست چون نم داره کاغذ دیواری که زدن بعضی جا هاش کنده شده منم واسه همین یه طرف دیوارو که بیشتر تو دید مهموناست عکسایی که هدیه گرفتم و پوسترای مورد علاقه مو به زور با پونس زدم اخه دیوار گلیه باید کلی تلاش کنی و محکم بزنی که اون عکسو نگه داره بقیه نوه ها که میان ماماناشون به امان خدا ولشون میکنن میان عکسا رو میکنن مواقعی که خودم هستم نمیزارم اگرم بچه هاشون عکسا رو بکنن میخندن به جایی که بهشون تذکر بدن درسته بچه ها شیطونن ولی به نظرم مادر اگه رو بچه کنترل داشته باشه نمیگم زیاد ولی تا حدودی و نهیش کنه اون کارو انجام نمیده چیکار کنم حتی جرات ندارم یه عروسک برا خودم بخرم برا همین مشکلاته از بس غصه خوردم و تو خودم ریختم و علاقه های دخترونه مو کنار گذاشتم همه رفتارم مثل پسراست 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای میدونم چی میگی ماام از این فک و فامیلا داریم میان مادرپدر ب امون خدا ول میکنن بچرو همینقدر بی مسئولیت 

ظرف میشکونن کلا با خونه ی کاری میکنن انگار صدام مجدد حمله کرده 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بابانداری😥.....عزیزمممم برای آرامشت خوندم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ

اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
وای میدونم چی میگی ماام از این فک و فامیلا داریم میان مادرپدر ب امون خدا ول میکنن بچرو همینقدر بی مس ...

دقیقا 😂 این که خونه رو بهم بریزن اسباب بازیاشونو پخش کنن خب عادیه ولی وسایل دیگران رو خراب کنن باید ترکر داده بشه

خیلی ممنونم منم به نیابت از شما زیارت عاشورا میخونم

😍😍😍خوندی لایکم کن

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....