2777
2789
عنوان

بچه غیر طبیعی ،خشن و عصبی.

623 بازدید | 6 پست

سلام.بچه خواهر من به خاطر عوامل وراثتی و اینکه گویا زمانی که نطفه بسته میشده پدرش ترامادول و...مصرف میکرده از نوزادی دارای حالت های غیر طبیعی بود که کسی تشخیص نمیداد.مثلا وقتی از خواب یکدفعه بلند میشد به طرز عجیبی شروع به گریه و دست و پازدن میکرد که سیاه میشد و حتی مردای فامیلم نمیتونستن نگهش دارن.اون موقع خیلی اصرار کردیم برای تحت درمان قرار گرفتنش ولی همه اصرار داشتن که طبیعیه.الان که نه سالشه مشکلاتش با خودش بزرگتر شده.کلاس اول رو دو سال مدرسه نرفت تا به خاطر کرونا غیر حًوری قبول کرد که بخونه.بسیاااار عصبی .لجباز و حسوده(مثلا شوهرم به من میگه عشقم داد میزنه اون عشق منه و عصبی میشه و گریه و لجبازی و...).بسیار پرخاشگره(مثلا سر غذا اگه بهش چیزیه تذکر بدی باید منتظر باشی یکی از چیزای سفره بپاشه رو سرو صورتت.معمولا هم با بقیه غذا نمیخوره چون اگه یه برنج به لب کسی چسبیده باشه بالا میاره) و سر یه مسئله ساده مثلا غذاتو بخور حمله ⅞ و ...اینم بگم خودش به هیچ عنوان پیش روانشناس نمیره و بخوان به زور ببرن یا اصلا حرف نمیزنه یا حالت تشنج بهش دست میده.چند دوره قرصم مصرف کرده ولی روانپزشکایی که تا الان بهش مراجعه کردیم با اینکه معرفی شده بودن اصلا اثر بخش نبوده..مادرش بارها رفته دکتر ولی به تنهایی.اینم بگم که خانواده از هم پاشیده و متشنجه و بسیار بچه باهوشیه.کمک کنید اگر کسی رو میشناسید که واقعا کاربلده.چون این بچه موردش خاصه

عزیزم پدر مادرش جدا شدن؟؟بهش روزی یک سوم استکان عرق بهارنارنج بدید بعد یه هفته ببینید فرقی به حالش میکنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پدر مادرش جدا شدن؟؟بهش روزی یک سوم استکان عرق بهارنارنج بدید بعد یه هفته ببینید فرقی به حالش م ...

نه پدرش زن و بچه داره جدا از اینا زندگی میکنه ...با مادر و خواهر ناتنیش زندگی میکنه

بیشتر دنبال روانپزشک هستم تا مشاور ....

بهتره به متخصص بسپارین اگه لازم باشه خودش روانپزشک معرفی میکنه.

یه اشتباه اینه فورا میخوان دارو بدن به بچه

من بر حسب تجربه ای که داشتیم گفتم. به بچه یه مشت دارو میدادن یه مدت همش یا خواب بود یا غذا میخورد فقط چاق شد.