ببین عزیزم وقتی میگی قلبش تشکیل شده ینی مشکلی نیس فقط باید استراحت کنی فعلا هیچ کاری نکن توخونه سعی کن زیاد حموم نری و فقط هروقت خواستی بری سرویس از جات بلند شی
یکی از آشناهامون اون مشکلو داشت دکتر بهش گفته بود استراحت مطلق داشته باشه رعایت کرد حالا بچش بدنیا اومده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مغزیجات مثل پسته و بادومم نخورم؟ لبنیاتم میگن برای لکه بینی ضرر داره نمیدونم دیگه چی خوبه بخورم
اتفاقا مغزیجات و آجیل خیلیم خوبه فقط زعفران و چیزایی رحمو منقبض میکنن نخور یه سرچ کنی تو اینترنت همه چی رونوشته
آب هویج زرشک جگرو کرفس و غذاهای کنسروی هم کلا نخور سعی کن میوه و آجیل زیاد بخوری
اگه خونریزی داری برو دکتر برات شیاف میده خواهر منم خونریزی داشت دکتر گفته بود هماتوم داره با شیاف و استراحت خوب شد نگران نباش چون قلبش میزنه ینی امیدوار باش