2777
2789
عنوان

ساک بارداری پایین تر از حد طبیعی کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 34 پست
ینی هیچکس این مشکل براش پیش نیومده؟

ببین عزیزم وقتی میگی قلبش تشکیل شده ینی مشکلی نیس فقط باید استراحت کنی فعلا هیچ کاری نکن توخونه سعی کن زیاد حموم نری و فقط هروقت خواستی بری سرویس از جات بلند شی 

یکی از آشناهامون اون مشکلو داشت دکتر بهش گفته بود استراحت مطلق داشته باشه رعایت کرد حالا بچش بدنیا اومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر پایین بودنه داره آلارم میده کل ساک پایین هست، ک شامل جفت و جنین هم میشه منم از اول بارداری ش ...

مرسی عزیزم انشالله توام صحیح و ساام بغل میگیریش،برات صلوات فرستادم انشالله که خیره

یکی از خانما یادمه میگفت اینجوری بود با دوهفته استراحت اومده بود بالا ی سرچ کن، تجربیات بقیه رو بخو ...

سرچ کردم،همگی جفتشون پایین بوده

یه سری ها هم ساک پایین بوده ولی قلب نداشته که سقط شده

ببین عزیزم وقتی میگی قلبش تشکیل شده ینی مشکلی نیس فقط باید استراحت کنی فعلا هیچ کاری نکن توخونه سعی ...

من از ۴ هفته استراحت مطلقم و فقط بخاطر سرویس از جام پا میشم

نمیدونم دیگه کاری از دستم بر نمیاد ،هرچی خدا بخواد

خوبه که چرا رشد نکنه فکو خیالای منفی رو بریز دور فقط گرمیجات نخور و استراحت داشته باش تا دوسه هفته ...

مغزیجات مثل پسته و بادومم نخورم؟

لبنیاتم میگن برای لکه بینی ضرر داره نمیدونم دیگه چی خوبه بخورم

درچه حده

پریروز رنگش روشن بود،اما از دیروز رنگش تیره شده،ترشحم دستمال میکشم قهوه ایه،و اینکه فقط سرویس بهداشتی که  میرم خونریزی دارم حدود ۵ قطره رنگشم تیره شده

لخته شاید اندازه نصف نخود هم بعضی وقتا دارم

اما فقط سرویس میرم این مشکل هست

مغزیجات مثل پسته و بادومم نخورم؟ لبنیاتم میگن برای لکه بینی ضرر داره نمیدونم دیگه چی خوبه بخورم

اتفاقا مغزیجات و آجیل خیلیم خوبه فقط زعفران و چیزایی رحمو منقبض میکنن نخور یه سرچ کنی تو اینترنت همه چی رونوشته

آب هویج زرشک جگرو کرفس و غذاهای کنسروی هم کلا نخور سعی کن میوه و آجیل زیاد بخوری

اگه خونریزی داری برو دکتر برات شیاف میده خواهر منم خونریزی داشت دکتر گفته بود هماتوم داره با شیاف و استراحت خوب شد نگران نباش چون قلبش میزنه ینی امیدوار باش

پریروز رنگش روشن بود،اما از دیروز رنگش تیره شده،ترشحم دستمال میکشم قهوه ایه،و اینکه فقط سرویس بهداشت ...

ایشالله که چیزی نیس 

احتمالا هماتومه حتما برو پیش متخصص فقط اگ خواس معاینت کنه نذار یه پد بذار اونو نشونش بدی خودش میدونه چیکار کنه سونوی واژینالم خطرداره مخصوصا اینکه لکه بینی داری