2777
2789

اول اینکه هفته پیش رفتم سونو گفت اب دور بچه زیاده قندم هم یه کم بالاست این هفته آخر بهم متفورمین داده

یکی بهم میگفت ممکنه حتی بعد از تولد بچه دیابت روت بمونه....کسی تجربه ای داره؟

حالا دو سه روزه احساس میکنم لباس زیرم خیس میشه البته ترشح خیلی داشتم و دارم....

به نظرتون چون کلاه چهار روز مونده لازمه برم دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه سوال دیگه دارم نی نی که به دنیا میاد شنوایی و بینایی و کلا چیزایی که تو سونو نمیشه فهمید همون ...

معمولا چک میکنن    بعد اگه استرس داری برو پیش دکترت بگو ترشح داری

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"

دیابت بارداری داری ؟

برا دیابت ممکنه تا پنج شیش ماه هم‌روت بمونه 

دکتر ب من میگف خیلی خطرناکه حتی مرده زایی هم از عوارضشه 

امروز جواب ازمایش قند من میاد دارم از استرس میمیرم 

انشاءلله که سالم بدنیا بیاد عزیزم 💖

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
بعد یه سوال دیگه دارم نی نی که به دنیا میاد شنوایی و بینایی و کلا چیزایی که تو سونو نمیشه فهمید همون ...

بله چک میشه

واینکه اره دکتر برو 

چرا نری من روزای اخر بیشترم میرفتم

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
دیابت بارداری داری ؟ برا دیابت ممکنه تا پنج شیش ماه هم‌روت بمونه  دکتر ب من میگف خیلی خطرناکه ...

مگه قندناشتات چندبود؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بسلامتی انشالله خوش قدم باشه. مگه قندناشتات چندبود؟ 

مگه قندناشتات چندبود؟ 

نمیدونم امروز قرارع جواب ها بیاد شوهرم رفته بگیره بیاد ببرم دکتر نشون بدم

اگ  فک کنم بیشتر از ۱۳۰ بیاد خطرناکه

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

اگه می‌ترسی بری واسه خاطر کرونا، زنگ بزن دکترت بگو

واسه چکاپ هم آره همه رو چک میکنن و تو پوشه مدارک بهتون میدن

ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی عزیزم، اگه یادت موند وقت زایمانت واسه دختر 4سالم دعا کن لطفا 🤲 ❤️ 

خدا نگهدار خودت و تو راهیت❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
نمیدونم امروز قرارع جواب ها بیاد شوهرم رفته بگیره بیاد ببرم دکتر نشون بدم اگ  فک کنم بیشتر از ...

قبلا انجام ندادی ببینی چنده ؟منم باردارم قندناشتام۹۶بود نگران شدم 

دیابت بارداری داری ؟ برا دیابت ممکنه تا پنج شیش ماه هم‌روت بمونه  دکتر ب من میگف خیلی خطرناکه ...

خیلی بالا نبود تا همین اخرا هم دارو نداد بهم منم به حد وفور همه چیز خوردم از عسل و بستنی و حلوا ارده و ....نون و برنج و ....

این یه هفته اخر برای زیاد بودن اب دور بچه بهم متفورمین داد